Wonder´full & Scandaleyes| Rimmel London


Ahojte!
Dnes tu mám pre vás opäť nejaké tie dekoratívne novinky, tentokrát od značky Rimmel London. Určite ste v Tv už postrehli reklamu na novú riasenku od Rimmel - Wonder´full, ktorá je obohatená o marocký a arganový olej a sľubuje vyhladené a zvýraznené riasy bez pocitu zaťaženia. Musím sa priznať, že najprv som bola voči kefke dosť skeptická, ale po odskúšaní som hneď zmenila názor. Kefka je síce dosť veľká, ja osobne obľubujem skôr tie tenké a malé, a na prvý moment som si myslela, že s ňou budem zababraná na všetky strany, ale nakoniec som bola veľmi prekvapená ako dobre sa s ňou pracuje. Je to hlavne kvôli tomu, že má ultra ohybnú kefku, ktorá zachytí aj tie najmenšie riasy a prispôsobí sa ich tvaru. Riasy po jej nanesení zostanú naozaj ľahké ako pierko, bez toho spomínaného pocitu zaťaženia a krásne vyhladené. Ja som si dokonca naniesla dve vrstvy a riasy neboli skoro vôbec zlepené. Riasenka vydržala bez porušenia po celý deň, nedrolí a neotláča sa. Je ideálna hlavne na bežné každodenné nosenie, pretože riasy pôsobia prirodzene a ešte k tomu ich aj vyživuje. Dokonca sa mi zdá, že ich aj krásne predlžuje a vytáča. Musím povedať, že ma táto riasenka dosť milo prekvapila :) Cena sa pohybuje okolo 8 eur. 


No a druhou vecičkou s ktorou si môžete vytvoriť škandalózny mačací pohľad je očná linka vo fixke so skoseným 3D aplikátorom - Scandaleyes THICK & THIN. Táto linka mi dosť pripomína linku od Oriflame, ktorá bola u mňa prvá s takýmto skoseným aplikátorom a musím povedať, že mi vyhovovala o niečo viac ako táto od Rimmel. Linka od Rimmel mi príde o niečo tvrdšia a horšie sa mi s ňou pracuje.Veľmi zle som sa k nej dostala úplne ku korienkom mihalníc a dosť aj reže. Už dlho sa mi nestalo, že by som si musela zmazať linku a naniesť si ju nanovo, no s touto sa mi to po dlhom čase podarilo. Možno to bolo aj tým, že som sa ponáhľala do práce, neviem no. Keď už by som si mala vybrať linku so skoseným aplikátorom, tak rozhodne tú od Maybelline z predchádzajúceho článku, ktorá má teda oveľa väčší a mäkší aplikátor, ktorý ale tiež nemusí vyhovovať každému. Ale keď máte dosť času na líčenie, dájú sa s touto od Rimmel vykúzliť, či už tenké alebo retro široké linky. Tiež je super, že linka je vodeodolná. Cena sa pohybuje okolo 5-6 eur. 


Fotky sú fotené po 10 hodinách..




Podarilo sa vám odolať reklame, alebo už máte niečo z toho odskúšané? :) 

Komentáre

  1. Rasenka vypada velice zajimave.
    http://style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zrovna mám tuto řasenku taky, poštěstilo se mi v GA. Skvěle se s ní manipuluje a pěkně se odličuje, ale to je asi to poslední pro moje řasy. Moje řasy jen obarví, ale nedodá objem, neprodlouží, prostě nic.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S tou linkou mám podobnú skúsenosť... Zdá sa mi tvrdá a zle sa mi s ňou pracuje, ale je možné, že na ňu len nie som zvyknutá, keďže linky veľmi nenosím a doposiaľ som si vždy kupovala štetcové alebo v pere, ktoré boli ale o dosť mäkkšie. **DAY by DAY**

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Spraví ti veľmi pekné prirodzené riasy. :) Síce po 10 hodinách je vidieť, že trošku opadala, no aj tak stále vyzerajú dobre! :) Linka ma veľmi neláka, od kedy som si kúpila gelové linky od Dermacolu, tak ich nedám z ruky :D
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež mám gelové najradšej..hlavne tú od Maybelline :)

      Odstrániť
  5. S linkou teda nie som spokojna :/ ja asi len neviem pracovat so skosenym aplikatorom,neviem :D myslela som si,ze mi to ulahci pracu,ale prave naopak..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si viem robiť linky, ale s touto to ani mne nejde ľahko..podľa mňa mala byť o niečo mäkšia a aspoň o mm väčšia :P

      Odstrániť
  6. Riasenku tiež vlastním a som spokojná:)..robí čo má robiť:D
    Linka je veľmi pekná:)
    PS: Krásne fotky!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Řasena trochu slepuje, že? I mě :/ to jsme si p sto letech řekla, že zkusím nějakou novou řasenku než moji MF 2000 calorie no a zase hrůza.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každá riasenka trošku zlepuje, ale táto minimálne..to čo sľubuje aj spĺňa, takže ja som s ňou spokojná :)

      Odstrániť
  8. Ta řasenka mi při prvním použití vůbec nesedla, ale už jsem jí postupem času přišla na chuť a musím říct, že je super :)

    My Skincare Routine + GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  9. já mám ráda řasenku ve voděodolné verzi :)
    http://www.ok-makeup.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky