Clean “neparfémovaný parfém”


Ahojte!
Určite vás už zo samotného názvu zaujalo slovné spojenie “neparfémovaný parfém”. Neviem či ste už počuli o značke Clean, ktorá predstavila svoju prvú vôňu v roku 2003 v Kanade..ak nie, tak vám ju dnes v skratke predstavím, aj spôsob aplikácie, pretože o takomto spôsobe nanášania parfému ste ešte určite nepočuli :) 

Hlavnou myšlienkou tejto značky bolo vytvoriť iný druh parfému - vôňa, ktorá bude svieža, čistá a nekomplikovaná – inšpirovaná jednoduchým mydlom. Teraz tieto inovačné vône navodzujú pocit najjednoduchších potešení v živote. Už viac ako 10 rokov sa usiluje CLEAN o vytvorenie vône, ktorá vzbudzuje nostalgiu a zároveň prebúdza nové ukludňujúce spomienky, ktoré oslavujú jedinečné okamžiky v ľudskom živote.



Vôňa pôsobí na prvý dojem veľmi jednoducho, ale to je aj jej hlavný princíp.

"Šťastie je, keď si uvedomujeme, že tie najlepšie veci, sú často tie najjednoduchšie."

Má jednoduché balenie a taktiež je jednoduché aj jej zloženie. Parfémy sú bez sulfátu, umelých farbív a farbív, dráždivých zložiek a zložiek živočíšneho pôvodu. Vôňa je ideálna na cvičenie, pretože sa cítite ako čerstvo osprchovaná a nikomu nebude táto vôňa udierať do nosa..túto vôňu nenosíte pre ostatných, ale pre seba :) Taktiež je super, že si túto vôňu môžete zobrať so sebou aj na pláž či kúpalisko, pretože nevyvoláva na slnku alergickú reakciu, je vhodná aj pre alergikov, pretože neobsahuje žiadne dráždivé ingrediencie. Veľmi ma zaujali samotné flakóny parfémov, ktoré sú vyrobené z 100% z recyklovateľného skla typu III. Sú ozdobené iba povrchovými úpravami na báze vody a atramentu, ktorý je netoxický a nehorľavý. Krabičky parfémov sú vyrobené z trvale udržateľného papieru, ktorý sa skladá zo 100%  recyklovaného materiálu obsahujúcého 90% po-spotrebiteľského odpadového papieru, 5% pred-spotrebiteľského odpadového papieru a 5% pred-spotrebiteľského mlynského odpadu. 
Majú iba jednu chybičku krásy a to tú, že ich treba častejšie aplikovať, ale to je daň za to, že sú ekologické a bez dráždivých chemických látok.



Aplikácia

Najzaujímavejšia vec pri týchto vôňach je práve ich samotná aplikácia - vrstvenie.
Vrstvenie vôní je "perfektná možnosť pre tých, ktorí nechcú voňať ako ostatní. Umožňuje nájsť si vôňu, ktorá sa hodí ku každej vašej nálade a nová vôňa Clean Air funguje ako spojovateľ, ktorý bol vytvorený špeciálne pre vrstvenie vôní. Táto vôňa pridáva čerstvý a kvetinový základ každej ďalšej vôni. Odporúča sa začať s dvoma vôňami - silnejšou a slabšou. Napríklad drevité vône s kvetinovými. Kvetinové vône bývajú tie najľahšie, preto je Clean Air dobrá voľba pre silnejšiu vôňu. Tú aplikujte vždy ako prvú a ihneď na ňu aplikujte slabšiu vôňu. Vôňu nevtierajte, iba jemne vklepajte do vašich pulzných bodov alebo aplikujte dve vône na rôzne miesta - na zápästie a na krk.


Veľmi ma zaujíma ako voňajú aj ostatné vône, takže určite skočím do Marionnaud otestovať ďalšie varianty týchto vôní..ja zbožňujem takéto čisté a jednoduché vône :)
Stretli ste sa už s touto novinkou? 

Komentáre

  1. Já jsem o těchto vůních už slyšela a protože mám ráda takovou tu "vůni čistoty", tak mě opravdu zaujaly a určitě je mám v plánu časem vyzkoušet a nějakou si pořídit. Aspoň jednu určitě :)

    O vlasy se mi stará... SEBAMED

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som sa s nimi ešte nestretla, zaujali ma veľmi :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Líbí se mi ten nápad vrstvení :) asi je musím někde brzo očichat

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Určite by som ich rada ovoňala a zaujali ma;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vyzerá to veľmi zaujímavo, hlavne ten koncept sa mi páči, takže sa asi po nich poobzerám ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky