Mary Kay| Ultimate Maskara

Zdravím vás kočky!

Ako si možno spomínate z predchádzajúceho článku, začala som sa viacej zaujímať o Mary Kay kozmetiku  a rozhodla som sa, že vám postupne zrecenzujem produkty, ktoré som mala v štartovacom kufríku. Všetko poctivo testujem, aby som bola so všetkými produktami oboznámená a musím už teraz povedať, že je to BOMBA! :D Keďže krémiky treba testovať o niečo dlhšie, na dnes som si zatiaľ od tejto značky pripravila recenziu z dekoratívky, a to konkrétne na Ultimate maskaru.



Čo sľubuje?
,,Špeciálne zloženie extrémne zvyšujúce objem a hustotu vytvára vzhľad dlhých, plných a dokonale oddelených rias po celý deň.
Nezlepuje riasy, nerozmazáva sa, nevytvára na riasach hrudky.
Oftalmologicky testovaná, vhodná pre nositeľky kontaktných šošoviek.
Klinicky testovaná, vhodná pre citlivé oči.
Bez parfumácie."


Čo na ňu hovorím ja?
Ach! :D Musím povedať, že táto maskara prekonala aj moju obľúbenú od L´Oréalu - Manga, a to už je čo povedať! :) Keď som ju prvýkrát rozbalila zdala sa mi dosť vodová, ale po prvom nanesení som zostala v nemom úžase! Všetko čo sľubuje aj naozaj spĺňa! Riasy sú na pohľad oveľa objemnejšie a krásne predĺžené..Taktiež sa mi veľmi páči tvar kefky, s ktorou sa maskara nanáša veľmi pohodlne. Sranda je, že každé oko sa mi podarilo nalíčiť úplne inak :D Na jednej strane mám riasy krásne oddelené a na druhej sú zase tak zvláštne zlepené, že vyzerajú ako umelé..ale to bude asi tým, že ich mám na tej strane polámané (moja obľúbená strana počas spánku :D). Na fotke mám dve vrstvy, takže sú trošku zlepené, ale inak som s výsledkom neskutočne spokojná! Za celý deň sa vôbec nedrolila (fotky sú fotené po 10 hod.) ani nerozmazávala. Odličovanie je tiež bezproblémové. Cena maskary je 16€. 


 Ak máte svoju kozmetickú poradkyňu v MK, určite vám túto špirálu už dávala otestovať..preto sa teším na vaše skúsenosti, s ktorými sa môžete podeliť dole v komentároch..mňa úplne dostala..ako väčšina produktov od tejto značky :) 
Nabudúce sa môžete tešiť na recenziu na ich slávnu podkladovú bázu a púder ;)
Krásny zvyšok večera!

Komentáre

  1. Ultimate-tka nie je zla, ale Lash Love je top! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mala som ju aj ja a tiež som bola veľmi spokojná, dlho mi aj vydržala skoro rok, toľko mi nevydržala žiadna maskara z drogérky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No, tak to mě teda hodně překvapila! :) Já takovéto kartáčky totiž nemám ráda, ale protože se nedrolí, tak to je velký bonus, takže bych do ní klidně šla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No podľa mňa na fotke vyzerá nič moc :/ a k tomu tá cena..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Myslím, že rovnaký efekt by sa dal dosiahnuť aj inou riasenkou lacných značiek :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No taketo predlzenie a zahustenie sa podari s maloktorou..aspon mne :) Ja mam dost biedne riasy :-D

      Odstrániť
  6. Ahoj Mia, bohuzial, ani ja si nemyslim ze mascara je nejaka extra. Ty máš vždy tak krásne mihalnice (úprimne, nechápem, na čo sa sťažuješ :)) ale tento efekt sa mi naozaj nepáči a keď som si prečítala cenu, skoro som odpadla. Podľa mňa hociktorá (a za tým si stojím) mascara od Avon alebo Oriflame spraví oveľa krajší efekt.... nemôžem si pomôcť, príde mi to ulepené, riasy nie sú vôbec natočené a tá kefka sama o sebe mi tiež nesedí.... Ale hlavne,že ty si spokojná. To je najdôležitejšie ;-) Vďaka za recenziu, pekný deň.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásna, mne sa páči;)..a Miuš, odkiaľ máš prosím tú blúzku na fotke?;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Prosím? Veď tie riasy máš zlepené, minimálne predĺžené, no a keď to spolu spojíme = príšerná kombinácia. Na fotkách máš krásne riasy a tu o tejto povieš respektíve napíšeš, že je super? Ja neviem, či si slepá, ale ešte som nevidela na tvojich fotkách horšie riasy. Nuž, ale ak to ty vidíš inak, a ak si spokojná, tak nič no. Je to tvoj názor, no ja s ním osobne moc nesúhlasím. Hlavne nie tomu, že si blogerka, píšeš skvelé recenzie, články a tu napíšeš niečo, čo sa mi ani nezdá pravdou. Ako keby ti ju dali na odskúšanie a na zrecenzovanie a nadiktovali ti, čo máš napísať. Prepáč ak som ťa nejako urazila, no môžem ti povedať, že toto nebolo mojím zámerom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi som fakt slepá lebo mne sa efekt páči ;) A nič som nedostala..ak si pozrieš staršie články zistíš, že som si kúpila kufrík od MK ;)

      Odstrániť
    2. No veď dobre, hlavne, že sa tebe páči. :)

      Odstrániť
    3. A inak nenapísala som, že ti ju isto dali. Ale, že AKO KEBY. :)

      Odstrániť
  9. Pěkné řasy, od mary kay jsem ještě nic neměla

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Aj ja musím tentokrát oponovať, vôbec sa mi efekt riasenky nepáči, pretože viem, že inokedy máš riasy omnoho krajšie. Na druhej strane je pravda, že čo riasy/riasenka, to názor, takže každý sa môže sám rozhodnúť, aká riasenka, za koľko eur a s akým efektom je jeho top :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky