Mary Kay


Krásny večer prajem!
Ako ste už mohli na mojom instagrame zaregistrovať, nedávno som stala  nezávislou kozmetickou poradkyňou v Mary Kay a objednala si štartovací kufrík Deluxe, ktorý obsahuje toho naozaj dosť, takže je pochopiteľné, že to všetko nestihnem v tomto článku odrecenzovať. Ale určite sa tu blogu postupne objavia recenzie jednotlivých sád a produktov, takže sa máte na čo tešiť :) Už teraz musím povedať, že som s touto kozmetikou neskutočne spokojná a na testovanie produktov sa strašne teším! Taktiež ponúkam hodinku krásy, aby si mohli  dámy otestovať túto kozmetiku a odskúšať si čistenie pleti a líčenie na vlastnej koži, pretože to je celá filozofia zn. Mary Kay - produkty si najprv zadarmo odskúšate a ak sa vám nejaký zapáči, môžete si ho následne u nez. kozmetickej poradkyni objednať. Je to veľká výhoda oproti drogériám, kde si produkt musíte najprv kúpiť a až doma ho otestovať. A ak vám náhodou produkt nebude vyhovovať, máte právo na jeho vrátenie a celú sumu dostanete naspäť. Ja pevne dúfam, že ma toto nadšenie nepustí a budem sa tomu časom venovať aj profesionálne :)) Ak ste z Trnavy, alebo z okolia, tak sa nehanbite a kľudne mi napíšte na môj email: miaslifestyle@gmail.com a môžeme sa dohodnúť na hodinke krásy (tá je bezplatná), kľudne aj s kamoškami a môžete si spolu vyskúšať jednotlivé produkty, naučíte sa ako si správne odličovať pleť, čo používať,  a následne aj nejaké to denné líčenie :) Naučíte sa ako jednoducho a rýchlo v pohodlí domova si dáma dokáže vyčariť zázraky na pleti , tak ako s čistením, tak aj s makeupom :) Mary je hlavne o starostlivosti o pleť a makeup je už len taká čerešnička na torte :) Prípadne, ak vás tiež baví kozmetika a líčenie, môžem vás zaregistrovať a môžete sa pridať ku mne do tímu :)) V prípade záujmu ma určite neváhajte kontaktovať! :)

Čo vy a Mary Kay? Už máte svoju nez. kozmetickú poradkyňu? 
Používate pravidelne nejaký produkt od tejto značky? :)


Komentáre

  1. Ano, něco mám, něco je super, něco se mi zase tolik nelíbí, ale tak to záleží. :) Ale určitě je to super možnost, jak si i přivydělat, když na sobě zamakas, i když já tedy nejsem velkým fandou multi level marketingu, ale tak je to každého věc a hlavně budeš neustále obklopena ženami a kosmetikou, takže to je velké plus :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ved prave :) Tesim sa na rozne maratony a skolenia a hlavne na vela novych tvari :)) A ja som rada, ze mozem ponukat taku skvelu kozmetiku..keby ze nie je naozaj kvalitna, tak by som do toho ani neisla :)

      Odstrániť
    2. No, na školení jsem úplně zapomněla, to mi na tom taky přijde super :-)

      Odstrániť
  2. Skvelý článok ako vždy :). O kozmetike Mary Kay som toho veľa počula i čítala, ale osobnú skúsenosť s ňou nemám. Preto sa už veľmi teším na Tvoje recenzie. Bohužiaľ nie som z okolia Trnavy. Inak by som určite rada prišla na odbornú konzultáciu a niečo sa priučila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem :) Kludne si na stranke marykay.sk pozri podla svojho mesta poradkynu..nejaka sa v okoli urcite najde :)

      Odstrániť
  3. já mám moc ráda od této značky takový korektor v tubičce! ten je super:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To slovo nezavisla vo mne neevokuje prave najlepsie pocity...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To znamena ze nie som od firmy zavisla a mam volnu ruku ;) Ked sa mi to nebude pacit, mozem s tym hocikedy skoncit a za kufrik mi dokonca vratia peniaze :)

      Odstrániť
  5. Tiež Mary Kay používam a som spokojná :) Hlavne s tou ich Botanical Effects radou, tá je top! Dekoratívku nemajú až tak dobrú podla mňa, ale je to presne tak ako si písala. Hlavná je starostlivosť o pleť, dekorativka je bonus :)

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej, tú Botanical si chváli veľa kočiek :) Ja už mám radu pre 25+ Timewise..používam ju krátko, ale už teraz vidím zmeny :) Hlavne tá maska na tvár a krém pod oči sú super :)

      Odstrániť
  6. Od MaryKay mám pleťovú masku, minerálny púdrový make up a trojvrstvový balzam na pery. So všetkými produktmi som veľmi spokojná, najviac s maskou, po ktorej sa mi zlepšila pleť. Odporúčam skúsiť. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Masku mám tiež a je super :) Na ten balzám určite mrknem..už som na neho pokukovala v brožúre :D

      Odstrániť
  7. Tato kosmetika mě hodně láká, zatím jsem od nich nic nezkoušela, tak nemám přehled co u nich stojí za to, proto se těším na tvé recenze :) O Mary Kay se toho člověk na blozích totiž moc nedočte :(

    Spotřebováno: Květen 2015

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mary je už vyššia trieda, takže je o niečo drahšia ako drogérkové produkty..ale vydržia veľmi dlho..všetky poradkyne hovoria, že tie sady vydržia aj na pol roka, rok..takže keď si to človek vydelí 6 mesiacmi, tak dokonca ušetríš, ako keď chodíš každý mesiac do drogérie..a ešte k tomu máš kvalitnú kozmetiku :)) Určite recenzie budú ;)

      Odstrániť
  8. Prosím Miuška, a koľko stojí tá štartovacia sada? Ďakujem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tuším to bolo 132€..ale samozrejme hodnota kufríku je o polovicu väčšia..keď tak mi napíš na mail a ja ti dám viacej info, lebo je to na viac riadkov :D Tie kufríky sú až tri..

      Odstrániť
  9. Mám pár obľúbených produktov z MK, väčšina je ale z dekoratívky. Super je korektor v tube, či báza pod očné tiene alebo môj obľúbený sypký minerálny púder, tiene na oči alebo farby na líčka ....:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne ako píšeš..dekoratívku majú tiež super a presne tie produkty, ktoré si tu napísala..dokonca musím ešte doplniť bronzer a lesk na pery..tie sú tiež super :)

      Odstrániť
  10. ja si nemôžem pomôcť, ale MK mi je vrcholne nesympatická značka...

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja nemam zadny produkt od teo znacky, ale byla jsem na liceni s mary kay a super prodkty maji.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tak nech sa ti s poradenstvom darí, máš veľkú nádielku tejto značky doma :) Ja som na Mary Kay nepočula však veľké chvály, vraj má otrasné zloženia a privysoké ceny na to, aká je :) ale snáď tebe bude vyhovovať, držím palce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Já mám Mary Kay moc ráda :) Zamilovala jsem si spoustu produktů (nebo spíš všechny :D ). Kartáček, řasenka love, pudrový makeup, tělové mléko, celá řada TW, Botanical a další... Jsem rok zaregistrovaná jako samospotřebitelka. Za celou tu dobu jsem nebyla schopná sehnat někoho, kdo by objednával se mnou a to jsem nabídla rodině a pár kamarádkám stejnou slevu. Tato značka má opravdu špatné jméno :( Já sama vidím, jak poradkyně produkty propagují a musím říct, že se mi to nelíbí. Dělají z toho nejlepší značku na světě a s tím samozřejmě spousta lidí nesouhlasí.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Jéééé super, to je skvělá volba ! :) Já Mary Kay mám poslední dobou raději a raději ;).

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky