Pink Panda už aj na Slovensku!


Ahojte kočky!

Určite ste už možno niektoré zaznamenali, že kozmetický eshop s názvom Pink Panda sa konečne dostavil už aj k nám na Slovensko! :) Na tejto stránke nájdete veľa skvelej kozmetiky, pomôcok, doplnkov a mnoho ďalších skvelých vecičiek. A pri tejto otváracej príležitosti ma oslovili na spoluprácu, za čo im veľmi krásne ďakujem! Pink Pandu som závidela už našim susedom v ČR, kde bol tento eshop založený o niečo skôr, takže ma táto ponuka, samozrejme, veľmi potešila :) Keď som zbadala tento krásny ružový balíček s nápisom ,, Packed with love" hneď mi zajasalo moje ženské srdce, pretože ja ružovú môžem..a to veľmi :D Samozrejme sklamanie nenastalo ani po otvorení tohto roztomilého balíčku obsypaného pusinkami :). V balíčku som si našla dva perfektné štetce od realTechniques, paletku očných tieňov I heart Makeup od Makeup Revolution a masku na tvár (o tej napíšem inokedy)! ♥


Real Techniques štetec - Sculpting Brush

Myslím si, že túto značku štetcov vám nemusím nejako extra predstavovať..každá beauty maniačka, ktorá má ako taký prehľad v kozmetike, nemusí byť ani nejako extra podrobný, vie, že túto značku založili dve beauty vlogerky z youtube Sam a Nic Chapman. Real Techniques štetce kombinujú high-tech materiály s inovatívnymi tvarmi pre dosiahnutie dokonalého make-upu. Syntetické štetiny sú neuveriteľne mäkké a ručne skosené. 

Konkrétne tento - Sculpting Brush má širokú "hlavu" so šikmo zrezanými štetinami, ktoré umožňujú perfektné tieňovanie a tvarovanie tváre (contouring). Ale postupne som zistila, že sa mi s ním aj perfektne "doťukáva" makeup alebo púder :) Kľudne by som tento štetec nazvala multifunkčným, pretože zvládne na tvári skoro všetko :) Veľmi dobre sa s ním pracuje, pretože je hustý a má príjemné jemné štetiny. 

Cena: 12,90 €


Real Techniques štetec - Silicone Liner Brush

Ďalším skvelým darčekom bol štetec na nanášanie tekutej alebo krémovej očnej linky, ktorý má inovatívny silikónový koniec, s ktorým si vytvoríte naozaj veľmi ľahko a rýchlo hocijaký typ očnej linky. Nanášanie očnej linky nebolo nikdy ľahšie! Len sa treba o neho dobre starať a po každom líčení ho treba riadne odlíčiť, aby vám ten silikónový koniec nestvrdol, pretože na dokonalú hladkú a rovnú linku potrebujete čistý štetec..to platí aj pri iných štetcoch určených na nanášanie očnej linky. 

Cena:7,95 €

Ja som použila TÚTO gélovú očnú linku od Maybelline

I Heart Makeup paleta senčil - Black Velvet

Táto paletka od tejto značky je už moja druhá a dosť sa podobá na TÚTO paletku. Rozdiel je v niektorých odtieňoch a vo vonkajšom obale. Táto Black Velvet paletka obsahuje viacej matných tieňov a len 3 trblietavé odtiene, oproti paletke I Heart Chocolate, ktorá obsahuje len 6 matných tieňov. Doteraz som sa ešte nerozhodla, čo s paletkou vlastne urobím, pretože sa mi ich nazbieralo celkom dosť a je jasné, že to všetko nemôžem prakticky využiť. Preto sa ešte rozhodujem, či si ju nechám alebo ju dám do súťaže, ktorú chystám už dva mesiace :D Ale jednoznačne sa jej budem musieť čo najskôr zbaviť, lebo sa len ťažko odoláva tým krásnym matným odtieňom a krásnemu semišovému obalu ♥ Verím tomu, že tiene sú určite opäť krásne pigmentované, keďže ide o tú istú značku a typ paletky :) 

Cena: 15,06 €

Na porovnanie paletka I heart chocolate a Black Velvet

Ak vás z toho niečo oslovilo, a ak sa vám toho v nákupnom košíku nazbieralo o niečo viacej, ako ste mali v pláne (ako to už väčšinou býva) :D a váš nákup dosiahol sumu 30 € s týmto kódom PANDA30 budete mať poštovné zadarmo + bezplatný darček k nákupu :))

Krásny zvyšok večera! 

Komentáre

  1. O e-shope som ešte nepočula, ale zaujali ma produkty:)...veľmi sa mi páči paletka a štetčeky..a samozrejme tvoje líčenie;)
    PS: Krásna si a takéto vlásky ti veľmi pristanú!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mam tenhle eshop strasne rada,takze verim, ze si najde spoustu fanousku i na Slovensku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež si myslím, že bude veľmi obľúbený :))

      Odstrániť
  3. Tiež som sa velmi potešila keď aj na Slovensku začal tento eshop. Samozrejme že som si od nich musela hneď objednať :))

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Eshop ještě neznám český :) Tak se budu muset podívat :)) Ta paletka s emi líbí :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Už dlho som mala v pláne vyskúšať štetec na linku RT, tak to asi čoskoro napravím :D
    Inak veľmi pekné líčenie, vyzeráš na fotkách skvelo :*
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) Štetec rozhodne odporúčam..linka sa s ním robí jedna radosť :))

      Odstrániť
  6. Super krabička :) a máš úžasně namalované linky

    OdpovedaťOdstrániť
  7. RT štetce sú skvele, nedma na ne dopustiť, ach a zavidim ti tak krásnu linku :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. I had a great time reading around your post as I read it extensively. Excellent writing! I am looking forward to hearing more from you.

    jabong coupon code

    OdpovedaťOdstrániť
  9. very nice post, i definitely really like this site, persist in it Get More Information

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky