Hello July!

Ahojte!
Od júla som sem nič nepridala, pretože v týchto horúčavách nie som schopná ani poriadne rozmýšľať, nie to ešte niečo fotiť a písať :D Ale čo to sa mi nazbieralo, takže dnes mám pre vás len taký random fotiek z tabletu, mobilu a zrkadlovky. Dnes som posledný deň na Slovensku..o druhej v noci vyštartujeme na párty dovolenku do Splitu! :) Ak môj blog sledujete už aspoň rok, tak viete, že sme tam boli na dovolenke aj minulý rok, ale hneď v tretí deň sa mi tam podarilo vyvrtnuť členok, takže ideme dať reparát :D Opäť pôjdeme žiť aj na Ultra Europe, minuloročný článok si môžete pozrieť TU. Neviem či sa mi bude dať priebežne prispievať, takže nič nesľubujem, ale po návrate určite spravím foto a video report, pretože sme si kúpili aj gopro kameru :) Taktiež mi prišlo dosť produktov na zrecenzovanie, takže článkov bude dosť..to sa nemusíte báť ;) Majte sa tu zatiaľ pekne!


Tiež mi nedalo vám nenafotiť moje ,,dovolenkové nechty" :D Sally opäť nesklamalo..krásna kombinácia..čo poviete? :)

Taktiež nezabudnite, že ma môžete sledovať na instagrame pod menom @lamarianamia, kde budem určite pridávať aj nejaké fotky z dovči ;)

Komentáre

  1. Malinky jsem měla teďka k večeři, je to paráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvele fotky, ty nehty se ti povedly.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Spousta krásných fotek :) Z bot se mi nejvíce líbí červené lodičky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne fotky a aj ja som na dovolenke pri Splite, je tu krásne. Uži si to, aj Ultra Europe :).. A inak v centre mesta Splitu sú niake obchody ako napríklad Bershka a tak? Lebo v tom článku si to písala.Tak aby som vedela keď tam pôjdem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je tam Bershka aj Yves Rocher :) zajtra ideme do Splitu pre naramky na UE..tak sa mozno aj uvidime :)

      Odstrániť
  5. Krásné fotky, kochala bych se jimi klidně celý den :) Jinak přeji krásnou dovolenou, pořádně si ji užij a dávej na sebe pozor, ať se ti tentokrát nic nestane :)

    Spotřebováno: Červen 2015

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne fotky:)..užívaj dovolenku😊

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Opravdu dokonalé fotky, úžasné nehtíky. Užívej;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nádherná si a všetky fotky sú vydarené :)
    Páčia sa mi dovolenkové nechtíky - kombinácia je super, i keď pre mňa skôr na jeseň, vtedy si takúto smoky-fialkovú vychutnávam.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky