Beauty Random

Krásny večer prajem!
Dnes tu mám pre vás nejaké tie beauty tipy, ktoré sa mi za posledných pár mesiacov nazbierali, ale aj nejaké tie drogériové novinky...

Začnem najprv s vôňami od značky MEXX - Life is now, pretože sa mi veľmi zapáčili..či už dámska alebo pánska verzia..Ide o nové dynamické kvetinovo-ovocné vône, ktoré stimulujú zmysly a navodzujú pamätné okamihy nezvyčajnou kombináciou mestskej dynamiky a osviežujúcej energie. Do každého dňa vnášajú pocit víkendu a umožnia vám pocítiť krátke okamihy šťastia každučký deň. Vône MEXX majú aj nový dizajn v priezračnom skle s farebným blokom - modrý (pánsky) a ružový (dámsky) doplnený luxusným strieborným uzáverom. Vonkajšie balenie je znázornené čiernobielymi portrétmi s úsmevmi, ktoré vyvolávajú pozitívne pocity :)

Pánska vôňa je zmesou čerstvého ovocia, doplnenou mužne pôsobiacimi korenistými a drevitými tónmi s osviežujúcim akordom morského vánku. Nečakaná kompozícia sa otvára chrumkavým jablkom a šťavnatým ananásom, šikovne skombinovaným s korenistým kardamómom a lahodným bergamotom. Akordy frézie a levandule v srdci obohacujú vôňu o unikátnu vitalitu. Osviežujúci akord morského vánku zloženie prinavracia späť k radostnému úvodu. Santal a pačuli v základe zaobaľujú kompozíciu do podoby, ktorá dodá vašim chvíľam nezabudnuteľnosť. 

Dámska vôňa povzbudzuje zmysly čerstvým ovocím vo vrchných tónoch a jemne kvetinovými , ženskými tónmi v srdci. Prekvapivá kombinácia exotickej guajavy a luxusného kosatca dodáva pestrej zmesi dotyk sofistikovanosti. 
Vrchné tóny odhaľujú exotickú extravaganciu sladučkým ovocím - hruškou, guajavou a pomarančom. Luxusný kosatec v srdci pozýva k objavovaniu života naplno, lupienky jazmínu a biela ľalia dodávajú veselej kompozícii príjemne ženský dotyk. Vanilka, céder a pižmo v základe kompletizujú vôňu krátkymi momentmi prekvapenia.

Vône sú naozaj krásne, ak budete mať možnosť, určite si k nim pričuchnite :) Predávať sa začali od augusta vo variantoch od 15 ml - 50 ml. Taktiež k nim bude aj sprchový gél, telové mlieko a dezodorant v spreji :) 



Ďalej som skúšala od white look - Teeth whitening system, ktorý sľubuje belšie zuby o 7 odtieňov už za 10 dní. Aplikácia je veľmi jednoduchá. Gél vytlačíte do zubných nosičov a raz denne (max. 2x) ich aplikujete na zuby po dobu 20 minút. Zubné nosiče si môžete dokonca vytvarovať podľa vášho tvaru chrupu, čo je naozaj super. Celý postup máte popísaný v priloženom letáku. Určite vás asi najviac zaujíma, či to naozaj funguje..podľa môjho názoru to zuby iba povrchovo vyčistí, ale do hĺbky nevybieli. Ja nemám nejako extra žlté zuby, ale som milovníkom kávy a vína, takže takéto prečistenie mi pred letom padlo vhod :) Keďže ide hlavne o šetrné bielenie zubov, nemôžete čakať výsledky ako pri odbornom bielení u zubára. Táto sada na bielenie od white look nijako nepoškodzuje zuby a po použití nie sú vôbec citlivé..teda aspoň tie moje boli OK. Jediné mínus by som pripísala gélu, s ktorého ma až skoro napínalo :D Naopak musím veľmi pochváliť zubnú pastu Intensvie, ktorú používam už druhý mesiac a mám pocit, že tá mi oveľa viacej vybielila zuby ako samotná sada :) Celú sadu nájdete v predajniach DM drogérie za 19,89€ a pastu Intensive za 6,89€. Určite v predchádzajúcich článkoch nájdete aj nejaké tie fotky s úsmevom :)


Ďalšou skvelou vecičkou bez ktorej si už neviem predstaviť nočné odličovanie je nemastný odličovač od Mary Kay, ktorý jemne odstraňuje očné líčenie vodoodolnej maskary, bez toho aby poškodzoval citlivú pokožku v oblasti očí. Zloženie nezanecháva mastnú pleť. Jemne odstraňuje očné líčenie vrátane vodoodolného. Je vhodný aj na citlivé oči a pre používateľov kontaktných šošoviek. Stojí síce až 22,50€, ale vydrží veľmi dlho. 


Za posledné dva mesiace mi prišlo strašne veľa dezodorantov na testovanie :D Samozrejme som ešte všetky nestihla otestovať, a niektoré asi poputujú dááále..


Stránka lekarenkrasa ma opäť obdarovala takýmto krásnym darčekovým balením od zn. Vichy :)


Na trh prišla tiež novinka od Gabriely Sabatini - Happy Life, ktorá má hlavne vyvolávať radosť a optimizmus.
Hlava: ružové korenie, bergamot; Srdce:magnólia, ruža, jazmín; Základ:broskyňa, vanilka, pižmo


Krémy na tvár v luxusnom kufríku od Karin Herzog sú pre mňa úplná novinka..vôbec som nevedela, že takáto značka vôbec existuje. A nemala som to ani ako vedieť, keďže ide o Švajčiarsku značku, ktorá u nás ešte nie veľmi známa. Karin Herzog je svetový líder vo výrobe kozmetiky založenej na využití kyslíka. Je jediným výrobcom, ktorý stabilizoval aktívny kyslík, čo sa nepodarilo desiatkam vedcov pred ním ani teraz. Aktívny kyslík funguje ako raketa, ktorá vnáša správnu výživu bunkám, ktoré produkujú kolagén. Táto revolučná pleťová starostlivosť bola založená pred 40 rokmi vo Švajčiarsku držiteľom nobelovej ceny Dr. Paulom Herzogom. Ja som dostala na testovanie 7 dňovú sadu na tvár, ktorá obsahuje na každý deň iný typ krému a jednu masku. Musím sa priznať, že väčšina krémov mi dosť zapáchala..neviem či to je kvôli tomu aktívnemu kyslíku, ale proste mi, čo a týka vône, veľmi nesadli, ale aj tak som im dala šancu. V priloženom letáku som mala napísané vlastnosti jednotlivých krémov, ale v AJ jazyku, takže z tých odborných názvov som sa toho moc nedozvedela, ale tak zo samotného názvu krému som si čo to domyslela :) Veľmi sa mi páči tento kufríkový nápad, pretože si môžete takto vyskúšať viacero krémov naraz a potom si môžete kúpiť krém, ktorý sa vám z týchto 7 najviac páčil v plnej veľkosti. Samotné krémy sú dosť drahé, ako aj tento kufrík, ktorý stojí 99,90€, čo nie je teda najmenej. No po pravidelnom používaní bola pleť naozaj o niečo sviežejšia a pružnejšia. Taktiež zmizli nejaké tie jemné vrásočky a mala som aj pocit, že sa mi zjednotil tón pleti. Ale ja by som tento kufrík odporučila už asi skôr veku 30+, pretože takúto komplexnú starostlivosť si myslím, že ešte kočka v mojom veku nepotrebuje, ale tak bola som zvedavá, čo takýto luxusný kufrík dokáže :) Taktiež v kufríku nájdete aj štetec na aplikovanie, čo je tiež super a hlavne oveľa hygienickejšie. Ak vás táto značka a zloženie krémov zaujalo TU sa dočítate o týchto krémoch viac..




Nové maskary od Rimmel Wake me Up obsahujú vitamín E, B5 a výťažky z uhorky, čo po ich otvorení hneď aj zacítite. Maskara sľubuje natočenie rias bez žmolkov a fantastický objem. Mne tieto maskary veľmi nevyhovujú..síce máte po jej použití riasy bez žmolkov a krásne vyčesané, ale fantastický objem a predĺženie som teda moc nepostrehla..ale na bežné denné líčenie je OK :)


Ešte ako narodeninový darček som si kúpila rúž od MAC v odtieni Cremesheen Creme Cup, čo je nádherná ružová farba. Už dlhšie som hľadala nejakú prirodzenú ružovú farbu na každodenné líčenie no a konečne som ju našla..čo viac dodať..milujem ju :)♥


Taktiež mi prišli novinky od Astoru, a to lak na nechty Perfect Stay 3D GEL Shine Top Coat a lesk na pery Perfect Stay Gel Shine Lip Topper. Lak na nechty Gel Shine Top Coat sľubuje konečný finish nechtov ako pri gélovkách s tým, že sa nechty nebudú lámať a blednúť. Má skvelý široký štetec, dodáva lakom sýtosť, ako to robia zapekacie gélové laky, vyhladzuje nerovnosti a vysoký lesk ako gelové laky. No keď som ho aplikovala hneď na čerstvo nalakované nechty, začali sa mi robiť bublinky na nechtoch. Takže odporúčam deň počkať a až potom ho aplikovať. 
Lesk na pery Perfect Stay Gel Shine Lip Topper sľubuje väčší objem pier, hydratáciu a vysoký lesk. Na tomto lesku je super, že sa nelepí a naozaj pery krásne hydratuje. Môžete ho použiť samostatne alebo na váš obľúbený rúž s tým, že by mal vydržať až 8 hodín, ale samozrejme keď si medzitým dáte niečo pod zub, treba si tie pery znovu pretrieť ;)


No a posledným takým beauty tipom sú moje nails of the week :) Niet krajšej farby v lete na nechtoch ako je biela, pretože krásne vynikne na opálenej pokožke. Ak ste tiež dlho hľadali nejaký dobrý biely lak, ktorý má skvelé krytie, tak tento od Rimmelu vám môžem len vrelo odporučiť. Kupovala som ho už dávnejšie, takže neviem či sa ešte predáva, ale keďže je z Rita Ora kolekcie, tak hádam hej :) Zbožňujem tieto laky z 60 seconds kolekcie, pretože naozaj rýchlo schnú a aj celkom dlho vydržia. 


Máte z toho už niečo odskúšané? Aké sú vaše obľúbené kozmetické produkty za posledné mesiace? :)

Komentáre

  1. Samá lákavá kosmetika :) Já mám odzkoušený jen bílý lak od Rimmelu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Laky Rita Ora sú krásne asi všetky:) A biely sa cez leto aj mne najviac pozdáva:) Inak nemám skúsenosť so žiadnym iným produktom, o niektorých som si práve prečítala po prvýkrát, takže som zase "múdrejšia":)) Na bielenie zubov sa kedysi dáávno používala Bielu Perlu, zuby mi vybielila, ale bolo mi z nej strašne zle, presne, ako píšeš o teraz o tom White look... **DAY by DAY**

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Creme cup je úžasná, taky jí mám moc ráda:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Laky sú super:)..tú sadu na bielenie zubov by som chcela vyskúšať. Ja mám biely lak od Essence ale aj tento má nádhernú žiarivú bielu!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta rtěnka od Mac je božská, zaujaly mě i vůně. Ta od Gabriely Sabatini a ta od Mexx a vlastně mi padla do oka i nová řasenka od Rimmelu :)

    Spotřebováno: Červenec 2015 + GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Souhlasím s tebou, tyto laky od Rimmelu se vážně povedly :)

    la-vie-elegante.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky