Favorite Summer Outfit

Krásny začiatok nového týždňa prajem! Ako si užívate tieto horúce dni? Ja som mala našťastie akurát dovolenku, takže som ju trávila pri vode a užívala si letnú pohodičku. Ale tento týždeň už začína krutá realita, na ktorú, musím sa priznať, sa aj celkom teším :) Začínam dnes robiť v novej práci, doteraz som len chodila na školenia, ale teraz už idem do toho naplno :) Ak ste z okolia Trnavy, tak určite viete, že za dva týždne sa bude otvárať nové obchodné centrum City Aréna, kde budem robiť, a to konkrétne v Reservede ako Visual Merchandiser, čo je veľmi zaujímavá pracovná pozícia o ktorej ešte určite napíšem aj samostatný článok (až keď budem zabehnutá), pretože nie je na Slovensku ešte veľmi známa a každý sa čuduje, keď mu poviem tento názov :D Budeme mať najväčšiu predajňu na Slovensku, takže to bude makačka..budem veľmi rada keď prídete pozrieť na otváračku, ktorá bude 22.8.2015 (sobota) a zastavíte sa aj u nás v Reservede :)
  
No a dnešný článok bude outfitový..vybrala som si pre vás môj momentálne najobľúbenejší letný outfit, ktorý sa hodí či už do mesta alebo aj na nejaký ten festival :) Dlllho som hľadala kraťasy s naozaj vysokým pásom, ktoré mi zase neodhalia celé pozadie :D no a neviem akým zázrakom som na ne čírou náhodou natrafila v Tally Weijl za akciovú cenu 16€! Hneď sa stali mojimi najobľúbenejšími a nosím ich teraz naozaj všade, kde sa len dá :D Taktiež som si veľmi obľúbila basic tričká od Reserved s guľatým výstrihom a trošku dlhšími rukávmi, ktoré stálo len 5€, takže som si ho hneď zaobstarala rovno aj v bielej farbe. Košeľu som tiež vyčíhala v Reservede (zvykajte si, že sa tu táto značka začne objavovať častejšie :D:D) v akcii za 5,99€, ktorá perfektne doplní outfit a dodá mu taký ten street look. Samozrejme som zvolila Conversky, pretože tento outfit si ich jednoducho až pýta. Tento krásny čierno-zlatý ruksak som dostala ešte na Vianoce, no veľmi som ho nevyužívala, ale teraz keď chodím na školenia ho prevetrávam dosť často, pretože sa mi do neho zmestí všetko potrebné, vrátane tenisiek a fľaše s vodou. Taktiež ho nosím aj k vode, kde sa mi zmestia všetky potrebné veci. Je veľmi praktický, pretože má veľmi veľa malých šikovných otvorov. Lenonky sú z C&A..veľmi sa mi tento štýl páči a cítim sa v ňom skvele :) Aký je váš naj letný outfit? :)

Dúfam, že sa vám fotky a outfit budú páčiť ;)
Majte sa krásne! ♥

Shorts with high waisted - Tally Weijl
T-shirt, Shirt - Reserved
Sneakers - Converse
Sunglasses - C&A
Backpack - CCC

Komentáre

  1. Wau! Vyzeráš skvelo a ten oufit je tiež skvelý. Strašne sa mi páči 11 fotka, má niečo do seba. :) A už sa teším na ten článok o tej Visual Merchandiser pozícií. :)

    Leuš Lifestyle

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D kvôli tebe som si to teda vyrátala :D:D Ďakujem ;)

      Odstrániť
  2. Tak tomu říkám bezva outfit. Sluší ti to, navíc ty fotky jsou moc povedené. Ať se ti v práci daří. Těším se na článek o její náplni, protože i já o takové pozici slyším prvně :D

    Radu - L´Oréal Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jsi nádherná! sluneční brýle a batoh musim mít :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wau, krásne fotky, si riadna kočka ! Taketo outfity milujem, Conversky milujem, je to zavislost aj ked už mam doma biele nizke tak som pred nedavnom si musela zaobstarat a vysoke biele..:-) Nech sa ti dari v novej robote , musi to byt super !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Hej, je to závislosť :D ja mám jedny vysoké a dve nízke :D:D a určite budem zbierku rozširovať aj o ďalšie farby :D

      Odstrániť
  5. Jednoduchy , ale za to pekny outfit☺...conversky som si išla kupovať v sobotu v Exisporte v Careffouri v Žiline, a chcela som vysoke, ale keď som uvidela, že ten znak je zvnutra tak som ich tam nechala:(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám najradšej takéto basic veci..ľahko sa kombinujú :) Hej ten znak je origoš zvnútra..práve že mne sa to páči..nie je to také okaté :)

      Odstrániť
  6. Tady vypadáš dokonale! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásny outfit, páčia sa mi veľmi aj okuliare, len mne by určite nepristali. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Wau krasna..velmi sa ti hodi takyto styyl😊😊 aka si vysoka prosim ta?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To je úžasné! Moc se mi líbí ten batoh :-)

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovedaťOdstrániť
  10. akú máš peknú farbu vlasov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Moc ti to sluší a velmi pěkně zvolený outfit :)

    la-vie-elegante.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky