5 Important Things In My Bag


Ahojte!:) Blog už vlastním niekoľko rokov a asi ako jediná som ešte nespravila článok ,,What´s In My Bag"!:D Nejako som to nepovažovala za potrebné a nemám rada až takéto nazeranie do súkromia, ale tak dnes sa s vami podelím aspoň o mojich TOP 5 vecí, ktoré v nej nesmú každý deň chýbať :) Samozrejme bez peňaženky a mobilu nejde von už skoro nikto, a táto peňaženka z Primarku za 3€ je skvelá, pretože sa do nej zmestí aj mobil..takže všetky dôležité doklady a mobil mám vždy pokope, čo je veľmi praktické. Taktiež sa ani jeden deň nezaobídem bez nejakého parfému. Momentálne používam tento od Cartier - Must de Cartier, ktorý som dostala na testovanie..síce som ho ešte nenašla na žiadnom eshope, ale určite sa bude predávať v  Marionnaud. Je to už silnejšia vôňa ideálna do chladnejších dní. Obsahuje vanilku a jazmín, čo tvorí neskutočne krásnu kombináciu. Vôňa je na začiatku strašne silná, ale časom sa úplne krásne rozvinie a vydrží úúúplne celý deň! Všade kam pôjdete vás bude na 100% cítiť..a ešte aj po vašom odchode..to mi verte :) Samozrejme ako by som mohla ísť do práce bez kozmetickej taštičky. Túto zlatú mám od zn. Pupa už dva roky a stále vyzerá ako nová. Nie je najväčšia, ale na to, čo denne potrebujem (makeup-Mary Kay, púder+makeup Pupa, špirála a očný tieň -Maybelline) mi úplne postačí. Keď máte dlhé vlasy, určite mi dáte za pravdu, že mať po ruke kefu je nevyhnutnosť..Hlavne ak vonku fúka nepríjemný vietor a vlasy sa vám za pár sekúnd totálne zauzľujú. Keďže ja až priam nenávidím zauzľované vlasy, bez kefy by som neprežila ani deň..A do pätice mi v kabelke nesmie chýbať krém na ruky. Momentálne používam celú radu ,,Saténové ruky" od Mary Kay a krém z tejto rady si beriem vždy so sebou. O celej rade bude ešte určite samostatný článok, pretože je výbornááá! A hlavne ak pracujete s niečim kovovým, ako ja napr. s vešiakmi. Tie kovové hlavičky mi neskutočne vysušujú ruky a tento krém im dodá okamžitú hydratáciu až na 24 hodín! A ešte k tomu má neskutočne krásnu vôňu po broskyni! 


Tak toto je mojich TOP 5 vecí, ktoré mi každý deň nesmú chýbať v kabelke..samozrejme v nej nosím mnoho ďalších prkotín, ako kapesníky, slúchadlá, antibakteriálny gél, kľúče, sladkosti, obedár..ale s tým vás tu nebudem obťažovať :D A rovno som vám s kabelkou nafotila už taký jesennejší outfit, kedže sa v poslednej dobe dosť ochladilo. Nakoľko je kabelka čierno-ružová, zvolila som v týchto farbách aj samotný outfit. Vesta a čierne legíny sú z New Yorkeru, ružová košeľa je z Reservedu, ako aj kabelka, ktorú som ešte vyčíhala v letných zľavách. Boty sú z CCC, hodinky z Avonu a retiazka je darček :). Dúfam, že sa vám outfit páči a kľudne mi do komentárov napíšte, čo nesmie chýbať v tej vašej kabelke :)) 



Komentáre

  1. Krásna si Marianka, ako vždy....:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásnia Mia a ten outfit ti veľmi pristane☺...mne v kabelke nemôže chýbať mobil, peňaženka, vreckovky a žuvačky, to je môj základ:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasnééé, na žuvačky som úplne zabudla :) Tie musia byť! :D

      Odstrániť
  3. Tie topanky su mega krasne! Ja stale hovorim ze vysoke baby by mali nosit topanky na opatku. Dlhe nohy v nich krasne ukazu a ty si velmi pekny priklad. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Tiež si myslím, že žena by mala raz za čas obuť niečo vyššie ako 5 cm :D:D

      Odstrániť
  4. to si veľmi pekne nafotila tie detaily! a super blúzka, sa mi páči farba

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Do blúzky som sa zamilovala na prvý pohľad :) Je to moja najobľúbenejšia farba :))

      Odstrániť
  5. Kabelka je krááásna :) A taktiež sa mi dosť pozdáva parfém, vyzerá skvelo, páči sa mi tá kombinácia vôní :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak príde na SVK, určite si privoňaj..ale hovorím..treba ju nechať nejakých 10 min. vyprchať, pretože je veľmi silná...

      Odstrániť
  6. Skvelý outfit! Všetko si to krásne zladila. Svetlo ružovú mám veľmi rada. Košeľa s chlpatou vestičkou a tou kabelkou sú dokonalou súhrou :)

    http://margifashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Boty a kabelka se mi hodně líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky