Back To School | Outfit&Makeup

Ahojte kočky!
Keďže je zajtra prvý školský deň rozhodla som sa, že spravím ,,Back to school" článok. Mňa našťastie škola vôbec nečaká..ja to mám za sebou už 8 rokov :D Ale ak sa niektorá z vás predsa len chystá, tak držím palce a možno bude pre vás tento článok nejakou tou inšpiráciou, či už ide o outfit alebo makeup :) Inak vďaka tomuto článku som sa konečne dokopala k tomu, aby som sa naučila robiť Fishtail Braid..v preklade zapletaný Rybí chvost :)) :D A predstavte si, na prvý šup sa mi to podarilo..nie je to vôbec ťažké..plno návodov, ako na to, nájdete na youtoube. Ako outfit som zvolila, dá sa povedať, môj pracovný outfit, pretože túto kombináciu modrej sukne a bieleho trička nosím rada do práce :) Oboje sú samozrejme z Reserved :D Do modrej sukne som sa zamilovala ešte keď som bola na školení v BA, kde som si ju nestihla kúpiť, ale našťastie táto kolekcia ešte prišla aj k nám do TT a suknu sme si s kolegyňou ihneď kúpili :) Modrú farbu na oblečení veľmi nemusím, ale takáto Baby Blue sa mi veľmi páči :)). Kabelku som kupovala ešte na jar v New Yorkeri a semišové balerínky s aplikáciou sú z Deichmanu. Náhrdelník som si objednávala z aliexpressu a náramok som dostala ako darček z dovolenky :) Čo sa týka makeupu, tak som zvolila veľmi jednoduchý makeup s novinkami od Miss Sporty z kolekcie Matte. 

Postup: Na celé viečka som aplikovala matný očný tieň MATTE v odtieni 123 Chocolate, ktorý nie je úplne čokoládový..skôr je to taká príjemná nevtieravá šedo-hnedá farba, ktorá je podľa mňa ideálna na blendenie..na hornú aj spodnú linku som použila tmavohnedú kajalovú ceruzku Pump Up Booster, ktorá má úžasnú krémovú konzistenciu a intenzívnu farbu. Veľmi ľahko sa nanáša a rozotiera. Nakoniec som naniesla novú maskaru Pump Up Booster Lash Bodifier, ktorá obsahuje bambusový extrakt, ktorý riasy posilní a obsahuje tiež keratín, ktorý ich vyhladí. Kefka pripomína tvar činky, ktorá riasy vyrysuje a dodá im až 9x väčší objem v porovnaní s prirodzenými riasami. Trošku mi vadí, že zlepuje riasy, ale za ten skvelý objem jej to odpúšťam :) K matnej kolekcii patrí aj korekčná tyčinka, ktorá má veľmi sýtu konzistenciu. Keďže je tiež matná, vyskúšala som ju použiť aj ako podklad pod očné tiene a musím povedať, že obstála na 100%! Očné tiene s ňou vydržia po celý deň. Na nechty som použila úplne úžasný, šedý  matný lak, ktorý vyzerá naozaj veľmi zaujímavo. Matný vydrží asi tak 3,4 dni a potom začína už chytať lesk. Nechty som si kvôli práci musela ostrihať, pretože sa mi stále lámali (štipcové vešiaky sú smrrrť :D). Teraz mám nechty ako 10 ročné dievča, ale hádam si na to zvyknem..aspoň sa mi lepšie píše na PC a mobile :D A čo je úplne super na týchto šminkách od Miss Sporty?..nezaplače vám pri nich peňaženka a dá s nimi naozaj vykúzliť naozaj skvelé líčenie :) 

Dúfam, že sa vám outfit a líčenie bude páčiť a školákom prajem šťastný krok do nového školského roka! :) 


Komentáre

  1. Krásný školský outfit☺ rybí chvostík ti veľmi pristane a ja po dlhom čase som sa ho tiež naučila pliesť, máš šťastie že ti to išlo na prvý šup☺..Líčenie je taktiež dokonalé a lak na nechty má nádhernú matnú farbičku. Sukňa ma zaujala najmä tým, že je do strihu A a tá ti tiež veľmi pristane. Ja by som sa ťa chcela spýtať či je vzadu na sukni zips alebo nie? A či sa dá zohnať aj v iných farbách?
    Vopred ďakujem..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ☺ Hej, vzadu je zips..a sukňa sa predáva ešte v sivej, čiernej, tmavomodrej a ružovej farbe :)) Je si z čoho vyberať☺

      Odstrániť
  2. krásna si ako vždy! a tá farba tej sukne je neskutočná :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  3. veľmi pekný outfit, do školy ako stvorený. A náhrdelník je dokonalý! Mňa škola tiež nečaká, zajtrajšok bude pre mňa deň ako každý iný.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)) ty máš určite každý deň teraz zaujímavý :))

      Odstrániť
  4. Si dobrá pokračuj v tom . Ja som tež blogerka ak chceš pozri sa na môj blog

    http://citygirl159.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásný outfit :) Líbí se mi úplně každý kousek i doplŇky

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Príjemný outfit i líčenie. Od MS som mala len pár lakov, ale tuším budem musieť obzrieť tieto novinky - kajalka, tienik (a samozrejme lak) ma zaujali.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krasa :)


    Michellee's kingdom

    PS: na mojom blogu práve prebieha giveaway
    http://michelleeskingdom.blogspot.sk/2015/09/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc hezký jemný elegantní look! Krásné fotky!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky