Balea | Hydratačné čistiace obrúsky

Ahojte! Viete o tom, že obľúbená značka dm drogérie - Balea oslavuje už 20 rokov?! No dnešný post nebude o jej histórii, ale o novinke, ktorá sa vám, tak ako mne, bude určite páčiť!☺V dm drogérii už môžete naraziť na novinku, a to Hydratačné čistiace obrúsky. Ja som síce odličovacím obrúskom nikdy neprišla na chuť, ale poznám veľa žien, ktoré naopak na obrúsky už nedajú dopustiť. Ja uprednostňujem radšej klasické odličovanie pleti s micelárkou a oči zvlášť s odličovačom určeným iba na odličovanie očí. Ale tieto obrúsky ma naozaj dostali! Či už ide o ich vizuálnu (to balenie je naozaj rozkošné ☺) alebo účinkovú stránku. Obrúsky sú vhodné pre každý typ pleti a odličujú aj vodeodolný makeup. Čo je tiež super, obrúsky mi oči nijako nepodráždili! Takže sú podľa mňa vhodné aj pre citlivé oči. Pleť zanechajú príjemne hydratovanú. Obrúsky majú veľmi príjemnú kvetinovú vôňu (konečne nie malinovú :D). K obrúskom je pribalený aj praktický box, ktorý udrží obrúsky vždy čerstvé. Takže sa už nemusíte báť, že sa vám vysušia, ako to už pri čistiacich obrúskoch väčšinou býva. Škoda, že box nie je ružovej farby, ako samotné balenie obrúskov, ale to už je len taký môj detail..žltá mi totižto do izby vôbec neladí :D Takže rozmýšľam, že si ho nejako prerobím☺Celé toto skvelé balenie (2x 25ks + box) nájdete teraz v dmke za 2,99€, čo je naozaj skvelá cena! Ide o limitovanú edíciu, takže dlho nad kúpou určite nerozmýšľajte :D Aký spôsob odličovania uprednostňujete vy? Máte radšej to klasické tampón+odličovač alebo čistiace obrúsky?☺


Komentáre

  1. Tiež preferujem odličovaniu micelárkou, ale obrúsky ma zaujali☺ takže pri najbližšej návšteve dm-ky sa po nich kuknem. Ďakujem za tip a prajem ti krásný zvyšok dňa.
    PS: Chcem sa spýtať tie ďalšie obrúsky bez obaly, sú k tomu?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno :) Za tých 2,99 dostaneš vlastne 2x 25 ks obrúskov + ten box :)

      Odstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja uprednostňujem odličovanie očí odličovačom určeným na oči a tvár čistiacim gélom a následné dočistenie pleti micelárnou vodou. No tieto odličovacie obrúsky ma lákajú, najmňa vďaka tomu peknému boxíku, tak sa zrejme aj po nich pôjdem do DM-ky pozrieť, vďaka za tip :)
    Klaudy´s shopping enjoyment

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Obrusky nepoužívam ani ja, tiež som zastanca klasiky, pri mojej citlivej pleti by som sa z toho isto vyhádzala.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Už jsem na ubrousky koukala v letáku a říkala jsem si, že bych je vyzkoušela. Odličuju se buď micelární vodou nebo teď mám úžasný odličovák od YR :), ubrousky jsem zatím neměla nikdy

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Obrúsky sú najlepšie! Sú veľmi praktické :) Vždy si ich hodím do kabelky a večer, keď idem z práce sa odlíčim už v autobuse, lebo keď prídem domov som natoľko lenivá, že sa mi nechce odlíčiť :)) ja osobne používam tie s Aloe Vera, ale skúsim aj tieto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Obrúsky sú najlepšie! Sú veľmi praktické :) Vždy si ich hodím do kabelky a večer, keď idem z práce sa odlíčim už v autobuse, lebo keď prídem domov som natoľko lenivá, že sa mi nechce odlíčiť :)) ja osobne používam tie s Aloe Vera, ale skúsim aj tieto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Obrúsky sú najlepšie! Sú veľmi praktické :) Vždy si ich hodím do kabelky a večer, keď idem z práce sa odlíčim už v autobuse, lebo keď prídem domov som natoľko lenivá, že sa mi nechce odlíčiť :)) ja osobne používam tie s Aloe Vera, ale skúsim aj tieto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pred časom som si zakúpila obrúsky z Baley, boli úplne úžasné. Určite vyskúšam aj tieto, vďaka za recenziu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Moc na odličovací ubrousky nejsem, ale není to špatný tip :). Mohla bych si to pořídit k příteli jako takovou nouzovku :)).

    A u mě na blogu je giveaway např. o kosmetickou taštičku od Zoelly, ale i další věci :-*, tak se mrkni :).

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tiež mám radšej klasické odličovanie, no raz za čas využijem aj obrúsky. Od Balei som skúšala asi všetky druhy a tieto nové vyzerajú tiež dobre ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky