Freedom Makeup

Ahojte! Nedávno mi dorazili nejaké tie novinky z eshopu pinkpanda.sk na testovanie, a to konkrétne tri produkty od novej kozmetickej značky Freedom Makeup, ktorá pochádza z Veľkej Británie ako aj značka Makeup Revolution, ktorá je jej dosť podobná. No a dnes by som sa chcela s vami podeliť o moje prvé dojmy. V balíčku som si našla paletku očných tieňov Audacious Mattes, rozjasňovač a brozner v jednom Pro Glow Purr a rúž Pro Bare 111 Untouched. 


Začnem paletkou Audacious Mattes, ktorá obsahuje 12 matných, dá sa povedať, že jesenných očných tieňov. Odtiene sú skvelé, pretože sa hodia na každodenné nenápadné líčenie. Pigmentácia je celkom fajn, ale tiene trošku prášia a nie najlepšie sa s nimi ,,blenduje". Aby som dosiahla nejaký ten efekt, musela som naniesť niekoľko vrstiev, pretože vždy keď som chcela rozotrieť očný tieň v záhyboch do stratena, štetec očný tieň na viečku vždy trošku zotrel. Ale tak paletka stojí len 5,90€, takže je logické, že nemôžem čakať nejakú extra kvalitu. Ak by som mala paletku ohodnotiť v číslach, tak z 10 bodov by som jej dala 5. Ale paletka je samozrejme, ako môžete vidieť na mojom líčení, použiteľná a dá sa s ňou vykúzliť pekné denné líčenie, ktoré môžete napr. doplniť nejakou výraznejšou linkou tak, ako som to spravila ja :) 

Na líčenie som použila tieto 4 očné tiene. Aby bolo dobre vidieť svetlejšie odtiene, naniesla som na ruku 3 vrstvy a posledný tmavý som naniesla len v jednej, aby ste videli, že jeho pigmentácia nie je bohviečo a ani na očiach nie je vôbec vidieť, že som ho použila. Béžový som použila na blendenie, biely na celé viečko, sivý a tmavší do záhybov.

Ďalšou novinkou je rozjasňovač a bronzer v jednom Pro Glow Purr, ktorý po zmiešaní podľa mňa poslúži skôr ako lícenka s jemným shimmerom. Nie je to nič extra, ale na každodenný jemný makeup je celkom fajn. Ako bronzer by som ho vôbec nenazvala, od toho to má dosť ďaleko, ale ako taký finish na lícnych kostiach poslúži dobre :) Super je, že aj keď poriadne do neho rýpnete so štetcom, nemôžem sa vám stať, že budete vyzerať ako Marfuša z Mrázika, pretože má jemnučkú pigmentáciu. Stojí len 3,90€.


No a posledná novinka, ktorú som dostala na testovanie je rúž Pro Bare odtieň 111 Untouched. Po otvorení tohto rúžu som zostala trošku v šoku zo samotného odtieňa, pretože ja hnedé rúže vôbec nemusím, no rúž vôbec nie je taký tmavý ako sa na prvý pohľad zdá. Keďže má tiež slabučkú pigmentáciu, jeho odtieň je skôr taký béžový - nude. Čo je fajn, rúž je krémový, čiže nevysušuje, no zvýrazňuje nedokonalosti a šupinky, a na perách veľmi dlho nevydrží. Balenie je také jednoduchšie, ale keďže stojí 1,90€ nemôžem mu to vyčítať. Páči sa mi, že na spodku balenia je vidieť odtieň rúžu, čo pri rýchlom hľadaní v stojane určite pomôže :). 

 Z ľava: lícenka, rúž (dve vrstvy)

A tu sú fotky so všetkými tromi použitými výrobkami.


Keď to mám zhrnúť, tak musím povedať, že táto nová kozmetická značka ma veľmi neoslnila, ale ani nesklamala. Keďže ide o lacnejšie produkty, kvalitu im nemôžem vyčítať, pretože sa rovná cene. Túto kozmetiku by som odporučila asi skôr mladším ročníkom, ktoré sa ešte snažia na kozmetike čo to ušetriť. No ja, už starší človek :D (25+) si radšej za kvalitnú kozmetiku priplatím. Ak by som túto značku mala porovnať napr. so značkou Makeup Revolution, tak si myslím, že tá je o niečo kvalitnejšia. Ale ak si nepotrpíte na kvalitnú kozmetiku a nechcete do nej veľa investovať, a niečo sa vám z dnešnej recenzie zapáčilo, tak si môžete do konca októbra zo stránky pinkpanda.sk objednať výrobky zn. Freedom s 15% zľavou. Stačí len zadať špeciálny kód FREEDOM15

Čo poviete na tieto výrobky? Počuli ste už o tejto značke? :) 
Krásny zvyšok večera!

Komentáre

  1. Líčenie je naozaj krásné:)..paletka má super a jednoduché odtiene.
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám doma od tejto značky rúž . A to som si ho kúpila len preto aby som nerobila objednávku len kvôli jednému štetcu tak som tam priložila aj jeden rúž . Nečakala som nič ale rúž je fajn na to že stál niečo málo cez euro . :)
    www.bar-bor-ka.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to áno, za tú cenu sa oplatí..ktovie aké sú tie ostatné odtiene..tento ma veľmi nezaujal..aký máš odtieň? :)

      Odstrániť
  3. Ten rúž ti svedčí oveľa viac než tvoje typické studené umelo vyzerajuce ružové ruze...
    Super

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten rúž mi balením hneď pripomenul rúže od MUA a z toho, čo píšeš, sú aj cenou a kvalitou podobné. Ešte som o tejto značke nepočula, no napriek tomu, že ti produkty celkom neprirástli s srdcu, líčenie vyzerá super, veľmi Ti to pristane:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej, aj MUA je z VB, takže všetko je to také na jedno kopyto a podľa mňa asi aj od jedného výrobcu :) Produkty nie sú najhoršie, ale ja sa už takýmto lacnejším vyhýbam a radšej zainvestujem a som potom na 100% s nimi spokojná :)

      Odstrániť
  5. Skoda len, ze tato "znacka" vykrada napady drahsich znaciek .
    http://www.sephora.com/pink-leopard-blushing-bronzer-P379413?skuId=1511815
    http://www.sephora.com/narsissist-dual-intensity-eyeshadow-palette-P393660?skuId=1681758

    predpokladam, ze do tyzdna ti pride aj toto, samozrejme nie od Tarte, ale len od kopirky
    http://www.sephora.com/rainforest-after-dark-colored-clay-eye-cheek-palette-P387174?skuId=1626977


    mmch, Freedom a MRL je ta ista firma

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No hej..ale čo sa v dnešnej dobe nekopíruje..originály sú určite o polovicu lepšie a sú aj samozrejme krajšie..ale pre študentky sú tie kopírky určite dostupnejšie..ja sa k tomu kopírovaniu nebudem vyjadrovať..každý si podľa mňa o tom vie spraviť vlastný názor :)

      Odstrániť
  6. Jsi opravdu nádherná a líčení se mi moc líbí.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mňa by najviac odradili asi obaly, tie vyzerajú vážne zodpovedajúce tej cene, ale líčenie sa ti podarilo vytvoriť krásne a musím pochváliť aj účes a vlasy celkovo! Svedčí ti to :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne moje slová. Odtiene všetkých produktov sú krásne, ale to balenie je tak nepekné, že ja by som tie produkty nemohla používať, tak veľmi ma to odrádza... Zato líčenie ti vyšlo a veľmi ti pristane. (A ako to tu už bolo spomenuté, takýto odtieň sa mi na tebe tiež omnoho viac páči ako väčšina ružových.)

      Odstrániť
  8. Líčení je hezké a kosmetika vypadá na první pohled pěkně :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky