Just Relax

Krásnu nedeľu prajem! Ako ste víkendovali? Ja som konečne mala pokojný víkend, strávený len v pyžame a užívala si domácu pohodu, nakoľko som bola celý týždeň preč..porobila som si poriadky v skrini, vytiahla nejaké tie zimné svetre a topánky, a poschovávala kúsky, ktoré ma v nasledujúcich mesiacoch už určite nezohrejú..dnes tu mám po dlhšom čase len taký random post s nejakými tými kozmetickými novinkami a drobnosťami, ktoré mi urobili radosť :)

Začnem touto koženkovou sukňou z Reserved, ktorú som ulovila úplnou náhodou..balili sme do skladu nejaké tie výpredajové kusovky, ktoré ešte zostali a do ruky sa mi dostala práve táto nááádherná sukňa, ktorá bola v zľave z 25,99€ na 7,99€ a ešte k tomu veľkosť č. 34!!! Tomu sa hovorí osud, takže hneď putovala na pokladňu :D Veľmi sa mi páči jej roztomilý strih a vačky na zips..určite s ňou spravím aj nejaký ten outfit post :)

Toto neskutočné tielko som zase ulovila v House za 9€ a hneď ako som ho zbadala som vedela, že si ho proste musím zobrať! Veľmi sa mi páči ,,šminková" potlač a spolu so sukňou tvoria perfektnú dvojku :) 


Ďalšiu radosť mi spravili tieto náhrdelníky z aliexpressu, ktoré som dostala ešte od priateľa v septembri k meninám, no prišli len nedávno..ale za to čakanie to stálo :) najviac ma dostali tieto dve retiazky s vešiakmi, ktoré budú ideálne do práce :D a veľký perlový náhrdelník veľmi pekne ukáže s copom, pretože má krásnu stuhu, ktorú si zaviažete na mašľu a má tiež perly..všetky štyri náhrdelníky stáli dokopy len 4€! 

..prišli mi na testovanie novinky od Astoru, ktoré mi poslali v krásnom kvetináči od Ikey, čo ma naozaj dostalo! Takto krásne zabalené produkty som ešte asi nikdy nedostala..veľké plus pre Astor za toto..a aj samotné novinky sú skvelé! ♥
..doteraz som vôbec nevedela, že existuje parfum zn. Vespa, ktorý je pomenovaný po legendárnom talianskom skútri :D bol to darček od rodinnej známej k meninám..veľmi sa mi páči fotografia na balení, ale aj samotná vôňa..základ obsahuje céder, pižmo a vanilku, čo mám v zime strašne rada :) 
..ďalší parfém, ktorý obsahuje moje obľúbené zimné ingrediencie (pižmo, santálové drevo, jazmín,...) je novinka od zn. Clean - Cashmere, ktorá bola inšpirovaná luxusnou mäkkosťou a teplom kašmírového svetra..je to veľmi zaujímavá vôňa, no opäť nevydrží veľmi dlho..ale dôvod prečo je to tak a viac o Clean vôňach si môžete prečítať v mojej recenzii TU..
..a do tretice ďalší parfém, ktorý som tentokrát nedostala na testovanie ja, ale môj priateľ od 101 drogerie je nová vôňa James Bond Seven, ktorá je inšpirovaná svetom Jamesa Bonda. Vôňa Seven prichádza aj v intenzívnejšej verzii Seven Intense Eau de Parfum, ktorá sa vyznačuje rovnakou harmóniou v ešte hlbšom a pôsobivejšom prevedení s pretrvávajúcim dlhotrvajúcim efektom.Vrchné tóny majú prenikavú citrusovú kvalitu, ktorej dominuje sladká mandarínka nasledovaná ostrým bergamotom a chrumkavým jablkom.Srdce vône v okamihu prezrádza prítomnosť korenín: škorica, šafran a biele korenie rozpaľujú zmysly.Ambra, vanilka a pižmo sa v základe spája s karamelom. Ich kombináciu ozvláštňuje koža, tmavý mahagón, céder a santal. Vôňa je veľmi príjemná a vydrží naozaj veľmi dlho. Priateľovi sa veľmi páči a tiež veľmi oceňuje praktický uzáver, ktorý sa nemusí dávať dole, len sa otáča. Ak aj ten váš miluje ,,bondovky", určite sa tejto skvelej vôni len poteší :)
..ako ďalšiu novinku od 101 drogérie som dostala tento set zubnej pasty a ústnej vody Colgate, ktorá sľubuje belšie zuby už za 5 dní..samozrejme, kto má aspoň trošku rozumu pochopí, že táto pasta vám nespraví zo zubov biele perličky, len ich zbaví škvŕn napr. z kávy alebo cigariet..tento set vám zúbky naozaj o nejaký ten odtieň očistí, ale nie je to nejaký extra veľký rozdiel :) 
..konečne aj u nás v Trnave otvorili pobočku Yves Rocher♥ Už dlhšie som túžila vyskúšať nejaké výrobky od tejto značky, pretože ich všetci len chvália..tento sprchovací krém som dostala od kamarátky, ktorá tam robí a lepší sprcháč som naozaj ešte asi ani nemala! Vonia naozaj nádherne a už po prvom použití zanechá úžasne hebkú pokožku! Dlho som sa rozhodovala, aký šampón vyskúšam a nakoniec som sa rozhodla pre kúpu tohto na farbené vlasy. Šampón skvele pení, no nemá nejakú extra výraznu vôňu, čo mi trošku chýba, ale vraj žiadny zo šampónov od tejto značky nemá extra vôňu, pretože je zložený z prírodných ingrediencií. Samozrejme ako všetky výrobky od YR, ani tieto dva neobsahujú žiadne parabény, a šampón ani silikóny, čo je naozaj super..
..od lekarenkrasa.sk som dostala tento úžasný cestovný set denného krému, termálnej vody a telového krému. Ako prvé musím pochváliť denný krém, ktorý je ultra ľahučký, ihneď osvieži a rozjasní pleť. Už po prvom týždni používania som si všimla, že mám zjednotenejšiu a jasnejšiu pleť. Teraz ho používam už tretí týždeň a pleť je po ňom neskutočne hladká a pôsobí oveľa zdravšie. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný film. Taktiež neobsahuje parabény. Určite si ho zaobstarám aj v normálnom balení. Ďalšou zaujímavou vecičkou je termálna voda v spreji, ktorá je bohatá na minerálne soli, upokojuje citlivú pleť a posilňuje obranyschopnosť pokožky. Príjemne osvieži. No a poslednou vecičkou z tohto cestovného setu je telové mlieko-sérum, ktoré je určené na citlivú pokožku..dlhodobo hydratuje, spevňuje a vyhladzuje. Páči sa mi, že je lahučký a veľmi rýchlo sa vstrebáva. Všetky tri produkty hodnotím veľmi pozitívne :)
..odkedy robím v obchode, kde je celý deň pustená klíma, sú moje vlasy oveľa viacej vysušené, takže som si opäť začala robiť kokosové zábaly na vlasy..tento kokosový olej z idunnashop.sk je bio a obsahuje len prírodné oleje. Ja ho používam tak, že si s ním natriem vlasy a nechám ho pôsobiť niekoľko hodín a potom ho len jednoducho zmyjem s vodou a šampónom. Vlasy sú už po prvom použití oveľa lesklejšie a jemnejšie. 
..viete čo je čistá irónia osudu? Keď vlastníte strašne veľa kozmetiky a zabudnete si na celý týždeň kozmetickú tašku doma :D Našťastie mám skvelú kolegyňu, ktorá mi celé štyri dni požičiavala svoj makeup aj špirálu :D samozrejme som nevydržala bez rúžu a tak som si hneď utekala nejaký kúpiť (aspoň som mala na to dôvod :D) a prvá cesta viedla do Pupy, pretože som si tam už dlhšiu dobu nič nekúpila..a dobre som urobila. Objavila som tam tento skvelý Pupa Volume rúž, ktorý dodáva perám krásny objem. Vôbec neštípe, ako väčšina volume rúžov, naopak je veľmi ľahučký a príjemný. Na to, že je krémový, tak vydrží na perách celkom dlho.
 V Bratislave som sa stretla aj s kočkami, ktoré pracujú pre jednu reklamnú agentúru, ktorá teraz propaguje značku Bubbleology..dostala som od nich na skúšku dva čaje, tyčinky a klubovú kartičku..o tom odkiaľ pochádza táto značka a veľa ďalších informácií bude v samostatnom článku :) 
..posledná vec v tomto článku, ktorá ma veľmi potešila je táto rozkošná kytica zo záhrady, ktorú som dostala len tak od priateľa ♥ tuším začnem chodiť preč častejšie :D:D


Komentáre

  1. Super vecičky:)..suknička je krásná, škoda, že som ju tam včera nevidela:(..náhrdelníky sú super a sprcháče od YR už musím konečne otestovať. A nevieš náhodou, či sa dá ten parfém Clean zohnať aj v DM-ke?
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. v Marionnaud ich maju urcite..v dm-ke som ich nevidela..no suknicka je este z jarnej kolekcie a tato bola podla mna uz taka posledna zatulana..ten sprchac z YR je mega dobry..vrelo odporucam ;)

      Odstrániť
  2. Sprchace od YR mam take velice rada. Mam levandulovy a voni nadherne.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úplně nejvíc se mi líbí náhrdelník :) Novinky od Astoru Ti přišly krásně zabalené

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta sukně mi přijde že by ji nosila moje mamka ve své době :D je zajímavé jak se móda pořád točí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jee aj ja chcem také tričko!:)) je úžasné. v house som nebola asi milion rokov, ani neviem kde tu v prahe je. ale ak ho nájdem určite sa tam stavím....
    DanyLoveLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ..tiez som tam nahodou po dlhsom case zabludila a objavila ho tam :))

      Odstrániť
  6. Suknička sa mi strihom veľmi páči, ale tá koženka vyzerá fakt strašne lacno, tak papierovo, to by mi vadilo. Ale nejakú podobnú by som aj tak chcela :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ..hej..presne si to vystihla :-D je to take papierove, ale strih ma strasne uputal takze jej to odpustam :-D :-D

      Odstrániť
  7. Jsi moc pěkná! Značku YR mám moc ráda, vždycky tam nechám spoustu peněz!
    Beauty by K. GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky