Makeup Inspiration | Ariana Grande


Jemnosť, nežnosť a nevinnosť..taký väčšinou býva look známej speváčky Ariany Grande, ktorú spoznáte hneď podľa jej typického looku, ktorý sa skladá z mačacích uší a tzv. falošného copu, ktorý sa vďaka nej opäť vrátil do módy. Pamätám si, že ešte ako malá, na základnej škole som ho stále nosila, ale potom som na neho úplne zabudla a vďaka Ariane som ho znovu začala nosiť aj ja ☺ Je to veľmi praktický účes..máte síce rozpustené vlasy, ale do tváre vám nepadajú žiadne pramene, takže je vhodný či už do práce alebo do školy ☺

Jej makeup je tiež nenáročný..väčšinou nosí len ružové očné tiene, výraznú linku a prirodzene ružové pery. Je to proste taká živá bábika, ktorá, niekedy až moc, klipká očami ☺Na líčenie som použila novinky od Astoru, Maybelline a Ghoshu, na ktoré spravím rovno aj recenzie..tak poďme na to ☺


Začnem podkladom a novinkami od Astoru, ktoré ste už mohli zaregistrovať v našich drogériách a reklamách. Ide o nové trio z rady Skin Match, ktoré chráni pokožku pred nepriaznivým životným prostredím a stresom, ktorého je teraz všade naozaj dosť. Naša pleť každý deň čelí prívalu znečisťujúcich látok, ktoré môžu pokožku stresovať, zvyšovať jej citlivosť a spôsobovať predčasné starnutie. Nová kolekcia Skin Match PROTECT pomáha obmedziť vznik nechcených vrások a šedého nádychu pleti. Tieto tri jednoduché kroky v podobe podkladu, makeupu a korektoru sú navrhnuté tak, aby pomohli chrániť a zdokonaliť pleť, ktorá bude vyzerať sviežo a bezchybne po celý deň. 

Ako prvé som teda použila na pleť podklad - Primer, ktorý vyživuje pokožku hydratačnými zložkami a argánovým olejom a pripravuje tak pleť na nanášanie makeupu. Musím priznať, že lepší podklad som asi ešte ani nemala! Doteraz boli vždy všetky strašne silikónové a plné chémií, no tento vyživujúci (obsahuje vit. E,A a C) je neskutočne príjemný! Má veľmi ľahučkú textúru, krásne, naozaj neskutočne krááásne rozjasňuje pleť a vyhladí jemné vrásky a skryté póry. Zároveň obsahuje aj SPF 25. 

/makeup, primer/

Po použití podkladu som na pleť naniesla nový 24 hod. makeup, ktorý obsahuje tiež ochranný faktor SPF 18. Krásne zjednotí pleť, rozjasní ju a pôsobí naozaj veľmi prirodzene. Okamžite splynie s vaším tónom pleti. Tiež má veľmi ľahučkú textúru, takže kryje len stredne, ale mne osobne to práve veľmi vyhovuje. Ale určite sa dá s ním aj pohrať a vrstviť. Veľmi dobre zakrýva škvrny, jemné vrásky a póry. Dlho po jeho nanesení vám zostane na pleti veľmi príjemný svieži pocit, pretože tento makeup dodáva pleti až 24 hod. hydratáciu! Makeup je viacej tekutý a mastnejší, takže na veľmi mastnú pleť by som ho asi neodporúčala, keďže ešte aj dosť rozjasňuje, ale na suchú až normálnu pleť, dajme tomu že ešte aj pleti s T-zónou, by som ho kľudne odporučila. 

Astor bol taký štedrý, že mi poslal až tri makeupy, aby som si mohla vybrať ten správny odtieň..mne po lete sadol odtieň 200 Nude, čo bol z týchto troch najtmavší odtieň. Na porovnanie som vám odfotila aj tie svetlejšie - z ľava najsvetlejší 100 Ivory, 103 Porcelain, 200 Nude. A už teraz vám prezradím, že mi Astor poslal ešte jeden takýto istý krásny balíček pre vás, ktorý bude zakomponovaný do Vianočnej giveaway ☺Tešíte sa?


Ako posledný tretí krok z tejto novej PROTECT rady som použila rozjasňujúci korektor odtieň 001 Ivory, ktorý obsahuje vit. C a E a má antioxidačné vlastnosti, ktoré chránia pokožku pred pôsobením voľných radikálov. Musím veľmi pochváliť balenie s jemnou špongiou s ktorou sa korektor naozaj veľmi dobre nanáša a rozotiera. Korektor krásne rozjasňuje očné okolie, ktoré potom vyzerá pružne, hladko, jemne a svieže. Pomáha vyhladzovať jemné vrásky, vytvára pevnejšiu pokožku a hydratuje ju. Ak máte naozaj veľmi tmavé kruhy pod očami, tak tento korektor ich neprekryje, nemá až takú vysokú kryciu schopnosť, ale na rozjasnenie a každodennú starostlivosť je super ☺


Všetky tri produkty musím veľmi pochváliť! Líčenie s nimi vyzerá naozaj veľmi sviežo a hlavne prirodzene. A ešte k tomu všetkému sa o pleť zároveň aj staráte a chránite ju..proste dokonalá trojka na každý deň☺

A ešte ako bonus ku krásnemu žiarivému vzhľadu som použila na lícne kosti, nos a čelo brozner od Pupy a môj nový kozmetický poklad, ktorý som objavila len nedávno vo Fann parfumérii..a to nádherný rozjasňujúci bronzer od zn. Gosh, ktorý má nádhernú zlatú farbu, inak je veľmi podobný rozjasňovaču od zn. MAC, ktorý ma odradil svojou vysokou cenou, ale textúrou a pigmentáciou si sú neskutočne podobné až na to, že tento od Gosh je lacnejší a väčší. Stojí 19€, ale je teda naozaj neskutočne veľký! Ten budem mať určite do konca svojho života :D Nádherne rozjasní lícne kosti a v kombinácii s bronzerom docielite naozaj krásny opálený vzhľad!


Na oči som použila krásny metalický, ružový očný tieň od Maybelline - Color Tattoo odtieň 65-Pink Gold, ktorý som potom ešte prešla aj ružovým očným tieňom z paletky Naked 3. Keďže Ariana nosí vždy krásne linky, ja som tú svoju spravila s novou tekutou linkou od Maybelline - master ink SATIN, ktorá sa vďaka praktickému aplikátoru nanáša naozaj veľmi ľahúčko a rýchlo. Samozrejme to chce trošku cviku, ale potom to už ide úplne jednoducho ☺ Linka vydrží neporušene po celý deň. No a celé to som zakončila riasenkou taktiež od Maybelline - Lash Sensational, čo je zatiaľ tá naj, naj, najlepšia riasenka akú som kedy mala! Dokonca musím povedať, že tromfla aj moju obľúbenú mangu! Mala som ešte v pláne použiť aj umelé mihalnice (s ktorými Ariana tak krásne klipká :D) ale keďže táto riasenka krásne natočí riasy a predlžuje ich, som si to rozmyslela a vykašľala sa na to :D Určite by to bolo s nimi krajšie, ale ja som skôr za prirodzenosť ☺


No a na pery som použila kontúrovaciu ceruzku od Pupy v odtieni 02, čo je krásna prirodzená farba a na ňu som naniesla rúž z rady Pupa Volume odtieň 101 Nude Rose. Inak ešte do 1.11. stíhate akciu rúž + ceruzka za 1,90€! 


... a tu sú všetky produkty po kope


Dúfam, že sa vám líčenie páči a inšpiruje vás ;) Čo poviete na tieto skvelé beauty novinky?
Máte už niečo z toho odskúšané? Kľudne mi vaše postrehy napíšte do komentárov :)

A ešte jedna bonusová halloweenska foto na záver :D
Chystáte sa niekam na párty? Akú masku ste si nachystali? :)
Krásny zvyšok dňa!


Komentáre

  1. Na tento príspevok som sa tešila už odkedy si dala foto na instagram:) Opäť veľmi vydarené líčenie a pekne nafotené zábery:) Tá ceruzka od Pupy je môj najobľúbenejší produkt na pery vôbec:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej..si zlatá :* tiež ich ceruzky mám najradšej :)

      Odstrániť
  2. Líčenie je naozaj nádherné a fakt ti veľmi pristane:)..čelenka je zlatá!..niekedy ma musíš prísť namaľovať:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Liceni se ti opet povedlo. Jinak jsem rada, ze makeup je i ten nejsvetlejsi. :)))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. si rozkošná s tou čelenkou :)
    http://kristapetrik.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Líčení ti se velice povedlo a sedne ti :) Co se týče produtuktů, spoustu z nich vlastním a nemůžu si je vynachválit. Nový makeup od Astoru je velice povedený a přirozený, Dlouho mě žádný makeup z drogerie takhle nenadchnul :)) A ta čelenka je super :))

    http://glamourmoment.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. musím zkusit ten korektor (nevím ale jak je to s českým trhem a jestli je stejný jako váš) :) ale pořád ho jen někdo chválí!
    Jsi hrozně moc krásná, Ariana styl ti sedí i když ji nemám moc v lásce :)

    Kačka
    http://katiebutterfly.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Velmi ti to takto pristane :) potesila si ma tymto prispevkom, pretoze Arianu mam rada a velmi sa mi paci jej styl

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem Peti ;) aj ja ju mám rada..je to skvelá speváčka ♥

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky