OOTD | Burgundy Details

Ahojte! Tento outfit som mala pre vás nachystaný už v nedeľu, ale na zverejnenie som nemala vôbec čas, pretože som sa musela nachystať a pobaliť na celý týždeň do BA, na školenie..takže som na blog nemala vôbec čas a ani notebook. V nedeľu sme sa s priateľom vybrali na romantickú prechádzku pri západe slnka na Orešanskú priehradu, ktorú začali vypúšťať, pretože sa bude prerábať, takže vznikli dosť zaujímavé fotky, ktoré sa vám dúfam budú páčiť :) Ak bývate tiež neďaleko dedinky Horné Orešany, tak vám okolo tejto priehrady vrelo odporúčam prechádzku..je to tam naozaj nádherné! Veľmi sa teším z toho, že už začína jeseň, pretože mám veľa nápadov na fotenie. Mám rada všetky ročné obdobia, ale jeseň je taká TOP, pretože milujem tú vôňu prichádzajúcej zimy a farebne sfarbené lístie. Samozrejme, jeseň má aj nejaké tie negatíva, ale treba v nej hľadať len to najlepšie - túlenie pod dekou, popíjanie horúcich čajov, sviečky, farebné stromy, dušičky, vrstvenie outfitov, silnejšie parfémy a mnoho ďalšieho :)) Outfit som doplnila obľúbenou jesennou farbou - bordovou (vínovou), ktorá sa veľmi hodí k sivej alebo čiernej farbe, ale tiež ju môžete oživiť aj takou tou horčicovou farbou, čo vyzerá tiež super..určite sa aj v tej kombinácii objaví nejaký ten outfit :). Klobúk mám ešte z minulej sezóny z Pimkie, ale aj teraz nájdete v obchodoch samé krásne klobúky, ktoré, ak nemáte rady čiapky,  tiež skvelo zahrejú. Sveter a kabelka je z Reserved, nohavice z New Yorkeru a top je z aliexpressu. A ešte musím spomenúť skvelé bežecké tenisky značky Adidas, ktoré som si kúpila ešte začiatkom septembra do práce, pretože sú neskutočne pohodlné a kombinácia čierno bielej pôsobí napriek športovému tvaru celkom elegantne, takže sa dajú skombinovať naozaj s hocičím :) Určite svoju zbierku klobúkov rozšírim ešte o pár kusov, pretože perfektne doplnia outfit :) Čo v zime radšej preferujete? Čiapky alebo klobúky? Tešíte sa z jesene? :)


Komentáre

  1. Nádherné fotky a outfit je jednoducho úžasný! Ja mám jeseň taktiež rada, a krásne si vystihla tie jesenné momenty - deka, horúci čaj, svieži podzimný vzduch, farebné stromy... Klobúk si chcem už aj ja konečne kúpiť :)
    Klaudy's shopping enjoyment

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to je nádherný! Moc ti to sluší a máš krásné nehty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné fotky:)..mne sa viac páčia klobúky a tebe veľmi pristanú..vínová alebo bordová sa mi úplne hodí k jeseni..aký máš prosím značku a odtieň laku? Koľko ťa vyšiel kabátik?
    Ďakujem a naozaj nádherný outfit, Miuš:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne! :) Lak je od Sally Hansen z gelovej rady, odtieň Plums the word http://miaslifestyle.blogspot.sk/2015/07/hello-july.html a sveter stál okolo 35 :)

      Odstrániť
  4. Krásne fotky!
    Aká si iná s takýmto rúžom...
    Klobúčik je krásny. Vínový na jeseň zháňam aj ja, ale zatiaľ neúspešne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Napr. v Reserved máme veľa bordovo-čiernych klobúkov :) Hej, tmavé rúže všeobecne pridávajú aj na rokoch..preto ich často ani nenosím..ale tento od Astoru sa mi veľmi páči :))

      Odstrániť
  5. Jsi kráska :) Moc pěkný lak a boty

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Slusi ti to moc,
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky