OOTD | Poncho

Krásne nedeľné popoludnie prajem! Ospravedlňujem sa za dvojtýždňovú neaktivitu, ale nejako mi na blog v poslednom čase neostával čas..z práce chodím dosť uťahaná, ani svetelné podmienky na fotenie neboli najlepšie, moja šikovná mamina si zlomila obe ruky a týždeň som bola na služobke v Poprade, kde sa otváralo nové obchodné centrum Forum, kde sme chystali Reserved..takže bolo toho naozaj dosť..

Dnes len v rýchlosti jeden z mojich obľúbených jesenných outfitov, ktorý sa skladá z ponča, ktoré sa u nás aj na eshope ihneď vypredalo lebo je naozaj úúžasnéé ♥, legín s vysokým pásom, ktoré sú neskutočne pohodlné a novej zimnej kabelky s odnímateľným gongolcom, do ktorej som sa zamilovala na prvý pohľad!..všetko je samozrejme z Reservedu ☺..top je z House a topánky od Baťu..dúfam, že počasie bude naďalej také krásne, aké bolo včera..nie je nič krajšie ako slnečná jeseň ♥☺


Komentáre

  1. Pončo je naozaj nádherné a všetky fotky sú krásne:)..a topánky a kabelka tiež:)..koľko ťa vyšlo pončo, kabelka a topánky?
    Dúfam, že pre mňa ešte pončo zostalo:D
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ☺ Pončo si už presne nepamätám, ani na eshope ho už neviem nájsť..kabelku tam nájdeš (stačí kliknúť na slovo kabelka) a topánky majú už dva roky☺

      Odstrániť
    2. A kabelku si si objednávala? A ďakujem za odpoveď:)

      Odstrániť
    3. Nie nie..kupovala v Poprade :)) Ale strašne sa vypredáva, tak šup šup :D

      Odstrániť
  2. Outfit sa mi celý páči. Pončo je zaujímavé, nohavice super vypadajú pohodlné a páčia sa mi aj topánky :) proste veľmi peknéé :)

    Beauty Bubble

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ponco je nadherny. Slusi ti to.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky