Nanshy| Masterful Collection Pearlescent White



Príjemný večer všetkým! Dnes tu mám pre vás tip na novú značku štetcov, ktorú môžete nájsť na stránke pinkpanda.sk, ktorá mi tieto štetce poskytla na testovanie, za čo im veľmi ďakujem, pretože my ženy veľmi dobre vieme, že pokiaľ ide o štetce, tých nie je nikdy dosť ☺. Set s názvom Masterful Collection Pearlescent White obsahuje 12 štetcov (5 na tvár, 6 na oči a 1 na pery), ktoré sú vyrobené zo 100% vegánskych, syntetických a antibakteriálnych štetín, ktoré sú vhodné na všetky typy pletí a sú schválené aj stránkou peta.org (People for the Ethical Treatment of Animals je nezisková organizácia, ktorá sa angažuje za práva zvierat).

Štetce majú veľmi krásny bielo-strieborný dizajn a sú naozaj kvalitne spracované. Keď ich držíte v ruke, už cítite, že sú ťažšie a pevnejšie ako niektoré tie lacnejšie štetce z drogérií..ten rozdiel je tam hneď cítiť...čierne štetiny s bielym zafarbením dodávajú týmto štetcom spolu s bielou rukoväťou a strieborným gravírovaním luxusnejší vzhľad. Aj štetiny sú na dotyk veľmi príjemné. Celý set je zabalený vo veľmi peknej darčekovej krabičke. Taktiež je super, že všetky štetce majú na rukoväti vygravírovaný názov ich funkcie, takže ak ste v tomto lajk, ľahko sa v tom zorientujete.  



Ako som už vyššie spomínala, set obsahuje dokopy 12 štetcov, a to:

Štetce na tvár:
Stippling- štetec na nanášanie tekutého makeupu alebo tekutej tvárenky. Makeup sa s týmto štetcom veľmi dobre nenanáša, pretože je redší ako ostatné štetce na tvár a má aj dlhšie štetiny. Používam ho skôr na doťukanie makeupu, na nanášanie rozjasňovaču alebo na oprášenie tváre od očných tieňov. 

Powder- štetec na púder. Ak denno-denne používate púder, tak vám tento štetec vrelo odporúčam. Je perfektne zahustený a skvele sa s ním pracuje.
Blush - štetec na lícenku. Je dosť podobný tomu na púder, len má o niečo dlhšie štetiny. Ja preferujem na lícenku skôr skosené štetce.
Contouring- štetec na tieňovanie tváre a nanášanie rozjasňovaču. Na kontúrovenie je podľa mňa trošku široký, takže ho používam skôr na nanášenie lícenky. 
Foundation - štetec na tekutý makeup. Presne tento by som skôr odporučila na kontúrovanie..ako dá sa s ním v pohode nanášať aj makeup, ale aj tak ho potom musíte doťukať ešte buď s prstami alebo iným štetcom..

Štetce na oči:
Shader- štetec na nanášanie očného tieňu po celom viečku. Perfektne sa s ním nanášajú očné tiene! Má skvelé husté a krátke štetiny, takže tiene na ňom perfektne držia.
 Blending -štetec na tieňovanie očných tieňov. Podľa mňa asi najdôležitejší štetec pri líčení očí. Nie je nič horšie ako nevytieňované oči do stratena..a s týmto štetcom to ide celkom fajn..musím povedať, že mám aj lepší blendovací šetec od Zoevy, na ktorý nedám dopustiť, takže je ťažké proti nemu bojovať, ale ani tento nie je najhorší..určite sa s ním dá vykúzliť krásne líčenie ☺
Crease - štetec na na nános očných tieňov do očného záhybu. pre mňa je tento štetec na nanášanie do záhybov je trošku širší, ako to mám ja rada, ale každá máme iný typ očí, takže inej môže zase naopak vyhovovať..
Pencil - detailný štetec na nanášanie tieňov na linku. Tento štetec je veľmi škovný na tzv. Cut Crease, čo sú presné linky z tieňov. Tento je síce o niečo tvrdší, ako môj obľúbený od Zoevy, ale dá sa s ním čo to vytvoriť..ja s ním rada nanášam tiene do vnútorného kútika..
Angled Detailer- štetec na nanášanie linky a očného tieňa pod spodné riasy. Šikovný štetec s ktorým rýchlo nalíčite spodné riasy. Na linky veľmi ideálny nie je..ešte sa s ním dá napr. aj kontúrovať nos..
Liner- štetec na očnú linku. Tieto štetce vôbec nevyužívam. Na gelové očné linky mám rada tvrdšie štetce..tento štetinkový asi vôbec nevyužijem..
Lip - štetec na nanášanie rúžu. Toto podľa mňa zn. Nanshy vyšlo na jednotku. Presne taký štetec mi v mojej výbavičke chýbal ☺ Je veľmi praktický, pretože má vrchnák, ktorý sa dá na neho zároveň aj napojiť a vznikne vám tak dlhší štetec..a štetinky sú tiež akurát zahustené a dlhé, takže sa s ním rúž nanáša veľmi jednoducho..nanášala som s ním napr. červený rúž od Maybelline, na ktorý bola nedávno na blogu recenzia..dokážete s ním spraviť pekné presné línie..
Celkovo hodnotím štetce veľmi pozitívne, ale niektoré by som za moje už obľúbené stálice nenahradila. Ale to bude asi aj tým, že som už rozmaznaná drahšou značkou, takže porovnávanie je už trošku prísnejšie. Ale ak nehľadáte ultra profesionálne štetce, tak vám tieto úplne v pohode postačia. Na to, že ide o úplne novú značku, od ktorej som toho veľa neočakávala ma veľmi milo prekvapila. S týmto setom som sa líčila asi cca 3 týždne, ak nie mesiac, už presne neviem, a nezaznamenala som žiadne vypadávanie štetín ani iné vady. Cena celého setu je 69,90€, čo nie je najmenej, ale stále je to o polovicu menej ako u drahších značiek. 

Ak vás štetce zaujali a rozmýšľate nad ich kúpou, možno vás poteší zľavový 15% kupón na ich kúpu: NANSHY15, ktorý platí do konca novembra ;)
Dúfam, že sa vám recenzia páčila!
Krásny zvyšok večera!

Komentáre

  1. štětce vypadají hodně dobře, i když já prostě miluju Zoevu.. jinak teda ale taaak nádherné fotky máš!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)) Tiež nedám na Zoevu dopustiť! :)

      Odstrániť
  2. Tiež mám najradšej Zoevu, ale nemôžem súdiť, kým nevyskúšam aj iné.. štetec na očné tiene a pencil brush ma z tejto sady zaujali
    najviac.

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ..odkedy som si kúpila Zoevu tiež som nerozmýšľala nad kúpou iných..takže som rada, že som aspoň takto mohla nejaké iné vyskúšať..sama by som si ich asi určite nekúpila, keďže s tými čo mám som nesmierne spokojná..ale testujem to hlavne pre vás ;)

      Odstrániť
  3. nie len štetce, ale aj tá škatuľka vyzerá krásne :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Štetce majú nádherný dizajn a celé balenie:)..ale mne sa zdajú dosť drahé:(
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ..nie sú najlacnejšie, ale stále sú o polovicu lacnejšie ako iné kvalitnješie štetce :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky