Victoria´s Secret | London

Ahojteee! Po 5-dňovom pobyte v Londýne som späť! Londýn bol opäť samozrejme očarujúci, aj keď s menším strachom kvôli tomu, čo sa deje v Paríži, ale našťastie všetko bolo O.K...je mi veľmi ľúto, čo sa tam stalo a dúfam, že sa už nič také strašne neudeje..všetko o pobyte a o tom, kde sme boli pozrieť, aké pamiatky sme navštívili, a čo som si dobré nakúpila napíšem a pofotím v inom článku..dnes to bude čisto len o obchode Victoria´s Secret, ktorý som navštívila prvýkrát v živote a musím povedať, že krajší obchod som asi v živote nevidela! Ešte keby mal človek plnšiu peňaženku by to bolo fajn :D Do VS som išla úplne na poslednú chvíľku (hodinu pred cestou späť na SR), takže mi toho moc už v nej nezostalo :D Ale niečo som si predsa len odtiaľ odniesla..Keď som prvýkrát hľadala VS obchod na Oxford Street, vôbec som ho nenašla, pretože sa nachádza až na ulici Bond Street, čo nie je od Oxfordu síce ďaleko, ale už som nemala čas ho ďalej hľadať, tak som sa na to už vykašľala..keď sme prišli na ubytko rýchlo som si to pozrela na nete no a v posledný deň mi ešte zostala nejaká tá hodinka pred odchodom na letisko, tak som ešte rýchlo zbehla do neho nakuknúť☺ Obchod je jednoducho snom všetkých žien☺ Všetko tu je krásne naaranžované, ako keby ste boli vo vysnívanej spálni :D Obchod má až 4 poschodia, takže priateľ sa veľmi potešil :D Kým som poctivo prebehla všetky miestnosti a poschodia prebehla hodina..a to som niektoré športové a plavkové miestnosti radšej vynechala :D Majú tu naozaj úplne všetko! Kozmetiku, šminky, spodné prádlo, pyžamá, župany, plavky, ponožky..cenovo je to už trošku horšie, veci od VS nie sú najlacnejšie, ale dá sa tu aj rozumne a výhodne nakúpiť..na niektorých stojanoch bola dokonca akcia 2+1 alebo troje nohavičky za 27 libier..čo som si kúpila ja uvidíte až v samostatnom poste New In ;) Dúfam, že si fotky užijete a vycítite z nich tú skvelú ženskú atmosféru..Ejoy ♥

Komentáre

  1. Niečo prekrásne....krajší obchod som ešte nevidela...😉

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Niečo prekrásne....krajší obchod som ešte nevidela...😉

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Londýn mám rada a fotky sú úžasnéé:)..a ten obchod je môj sen..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wow to vypadá nádherně :) Byla jsem zatím v té na letišti v ČR a to byla velká hrůza tak až poletím zase někdy do Londýna, určitě se musím jít podívat :) i když ty ceny mi přijdou vážně přehnané. Podívat bych se ale chtěla i tak - těším se na new in!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Waau, muselo to byť užasné a určite aj zážitok, ja som bola v Londýne, no nejako nevyšiel čas navštíviť VS :(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vyzerá to tam úplne luxusne, návšteva sama musela byť zážitkom, aj keby si si nič nekúpila :-)
    V Londýne som ešte nebola, ale je na zozname mojich dream destinations..

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. súhlasím s tebou, je to najkrajší obchod aký som kedy videla :) tá radosť z ružovej taštičky :D <3 a celkovo je to zážitok tam sa poprechádzať,..lepšie ako múzeum :D som rada že som si to mohla pripomenúť tvojim článkom :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky