Drobnosti z Primarku |New In|

Ahojte!
Keďže sú ,,New In" články na blogoch celkom dosť obľúbené, rozhodla som sa, že vám pofotím moje úlovky z Primarku. Nakupovať som išla už s tým, že si nekúpim žiadne nové oblečenie (do toho zainvestujem radšej u nás v RE), ale ak by som našla niečo výhodné, určite by som sa tomu ako správna nákupná maniačka nebránila☺Mala som v pláne nakúpiť len nejaké doplnky a topánky, čo sa mi nakoniec aj podarilo. Najvýhodnejšie boli práve topánky, ktoré som si zaobstarala rovno v 4 pároch, keďže jeden pár stál len 5€!!! Niekedy za takúto smiešnu sumu dokážete nájsť topánky aj u nás v F&F..už sa mi to tam párkrát podarilo..taktiež mali vo výpredaji nejakú tú bižutériu a spodné prádlo. Bohužiaľ všetko už mali iba veľké veľkosti, takže z oblečenia som si naozaj nič neodniesla..iba jedno dlhšie basic tričko s rozparkami na bokoch, ale inak to bola dosť bieda..na výpredaje sa fakt oplatí ísť už hneď po Vianociach, ale keďže neznášam madžganice, tento rok sme sa rozhodli ísť o týždeň neskôr..išli sme hneď skoro ráno a do SCS vo Viedni sme prišli okolo 10:00..všade bolo ešte málinko ľudí a celkom poriadok na predajni..čo z duše neznášam je bordel, to sa vždy rovno otočím a idem odtiaľ preč..ako napr. keď som bola v Primarku v Londýne..tam som vydržala iba pol hodinu..chytila som nervy a odišla..ale tu to bolo ešte v pohode..vydržali sme sa tam motkať 3 a pol hodiny :D :D No keď sme odchádzali z centra, čo bolo okolo 15,30 hod., začal sa valiť najväčší dav ľudí a nikde sa už nedalo hýbať, takže našťastie akurát v tom najhoršom sme odišli domov..

 ..strašne sa teším z tejto ,,Choker" retiazky, ktorá sa zapína okolo krku..dlho som ju hľada na aliexpresse, ale nikde som ju nevedela nájsť..ak by ste mali nejaký tip na predajcu, kľudne mi hoďte link do komentu ☺ no a rovno som si k nej zobrala aj sadu náušníc, ktorá sa zíde vždy☺
..výpredajová bižutka bola už tiež dosť vybrakovaná, ale dalo sa čo to ešte uloviť..veľmi sa mi páči sada náušníc podľa zverokruhu, ku ktorej bola ešte aj sada retiazok, ale bohužiaľ LEO už bol vypredaný :(
..taktiež som dlho hľadala nejaký opasok, ktorý by sa dal nosiť aj ku kabátom a kardigánom..a tento s mašličkou za 1€ je úplne ideálny☺ a malú peňaženku na cesty som už tiež dlho hľadala..a táto šikovná má ešte aj priečinky..
..túto krásnu čiapku som ulovila za 2€, no šál k nej ešte nebol zľavnený..stál 10€ čo sa mi zdá ešte celkom dosť..ale dá sa v pohode skombinovať s čiernym alebo bielym..a po dlhej dobe som si kúpila čelenky..táto 5 dielna sada stála len 1,50, čo je fakt za facku..
Prihodila som aj nejakú tú kozmetiku..laky od PS mám veľmi rada a ten matný som si už aj stihla dať a musím povedať že je krásny..určite ho odfotím aj sem na blog a na všetky produkty spravím nejakú stručnú recenziu☺
..rúž má krásnu farbičku..také nude mám najradšej ☺
..no a tu sú všetky tenisky, ktoré sa mi podarilo uloviť..tieto tenisky s vysokou podrážkou sú úplne mega krásne a musela som si ich kúpiť rovno v obidvoch farbách! A sú neskutočne pohodlnééé..ideálne napr. do práce alebo na akciu..Ak si neviete predstaviť ako vyzerajú na nohách, tak sa môžete pozrieť na blog Kenzy, ktorá k takým podobným zvolila (ako vždy) úžasný outfit - http://kenzas.se/2015/12/16/todays-66/   a podobné som našla aj na stránke hhttp://www.topankovo.sk/bielo-zlate-tenisky-jurry.html
..moje prvé slipon-ky ☺ dlho som nejaké hľadala, ale žiadne sa mi nepáčili..ale tieto so strieborným nádychom sú neskutočne mäkučké a krásnučké ☺
..v botníku mi tiež chýbali nejaké hnedé tenisky k môjmu ruksačiku, ktorý som kupovala tiež v Primarku, ale ešte v Londýne a tiež len za 5€.. 
..tento náhrdelník nie je síce z Primarku, ale strašne sa mi zapáčil, tak som si ho na poslednú chvíľku ulovila v SIX..tiež v zľave za 5€..

..čo vy a Primark? Chodíte sem často na nákupy? Podarí sa vám tam vždy dobre nakúpiť? Aké sú vaše naj obchody? ☺
Krásny zvyšok dňa!

Komentáre

  1. Pěkné kousky. Já mám Primark ráda na kabelky, doplňky, boty atd. Oblečení už kvalitou hodně pokulhává :)

    www.ketyland.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ulovila si naozaj krásne kusy:) a ja som v Primarku ešte nebola, čo ma dosť mrzí:( ale chystám sa do toho SCS ako si bola ty!
    A za tie ceny sú to super veci!
    Pozývam ťa na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jé, krásné nákupy :) Moc se mi líbí béžový náhrdelník a ten třpytivý z první fotky
    Já jsem byla v Primarku jednou s kamarádkou a to ve Vídni a určitě bychom chtěli jet znovu teď i s přítelema :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie slipony <3 Och a to som si minule vravela, že mám toho z Primarku toľko, že mi to chvíľu chýbať nebude.. asi bude :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Miluji PRIMARK a vždy si tam nakoupím spoustu věcí za hubičku. Rtěnka mi moc nude nepřijde, spíše taková meruňková, kterou mám moc ráda a samotné by se mi nějaká taková hodila :) Slip ony patří k mým nejoblíbenějším botám, takže tam si myslím, jsi nešlápla vedle .

    OdpovedaťOdstrániť
  6. bola som tam len raz bohužiaľ,ale nakúpila som tam strašne dobre!! tiež som si tam kúpila svoje prvé slip-ony :D ..lenže sme tam boli už na konci októbra takže som ich moc teda ešte neunosila, ale príde aj na ne :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne veci si si kúpila:) V Primarku som bola párkrát v Anglicku a tiež som odchádzala spokojná, aj keď je okolo tohto obchodu aj dosť negatívne haló... Inak mám veľmi rada H&M a keď tak sledujem Tvoj blog, niekedy už budem musieť navštíviť aj Reserved:)

    OdpovedaťOdstrániť

  8. Pěkné věci, nejvíce se mi líbí hnědé tenisky, bižuterie a dekorativka :-) Primark mám ráda ale jak píšeš ten bordel někdy dokáže dost rozčílit. Co se týče věcí samotných tak mají opravdu pěkné a levné kousky různých basic kousků. Líbí se mi odtud vesměs všechen druh oblečení až na jeany, to je za mě děs běs. Mám ráda kosmetiku ( některou), bižuterie se zde vyplatí opravdu nakoupit. Jako dávat za stejný náhrdelník v New YOrkeru o dvě stovky víc za stejnou nekvalitu se opravdu nevyplatí, takže Primrk je v tomhle super. Myslím si že se zde dá občas najít i pěkná obuv, zejména letní. Svetry, trička, oblečení na doma, nemám co bych jim vytkla. Velmi pěkné zde mají spodní prádlo, ponožky, které bych snad už ani jinde nenakoupila.
    Kromě Primarku mám nejoblíbenější obchod Bershku, Stradivarius a C&A

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tééda tolik krásných věcí, ty sliponky závidím, jsou opravdu TOP.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já to mám okoukaný, jak tam jsem každej týden .. :D ale daj se tam najít dobrý věci :)) hlavně teď jak jsou slevy.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Moc se mi líbí ten kamínkový "obojek" na krk a stříbrné botky:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ty slipony jsou krásné....jsem Primarkem nepolíbená :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. super úlovky a tie tenisky vyzerajú úžasne ! :)

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Mňa Primark nebaví, aj keď tam majú kopu zaujímavých (a lacných) vecí. Mám odtiaľ len pár kúskov, ale zasa musím priznať, že jedno obyčajné sivé voľné tričko odtiaľ je mojím tričkovým miláčikom :)
    A tvoje nákupy sa mi páčia, hlavne opasok s mašličkou!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky