Trip Tip | Brugge

Krásny večer všetkým! Za pár dní sa opäť s priateľom chystáme na karneval do Benátok (už po šiestykrát :D) a spomenula som si na výlet v Belgicku, v Bruggách, pretože sú im dosť podobné...dokonca ich nazývajú Benátky severu..a napadlo ma, že som sem ešte nedala žiadne fotky, čo je škoda, pretože ide o nádherné mestečko..nájdete tu rozprávkové domčeky, ktoré inde nenájdete..historické centrum mesta je dokonca zapísané v UNESCO..nebudem vám tu vypisovať celú históriu mesta, pretože je toho plný net..môžete si o nich prečítať napr. na wikipédii..sranda je, že sme sem prišli úplnou náhodou..mali sme v pláne ísť do Bruselu, ale keďže v tom období to nebolo najbezpečnejšie, zrušili sme tam ubytko a rozhodli sa ísť sem..a dobre sme urobili..som veľmi rada, že som mala možnosť vidieť toto nádherné mestečko..a som rada, že vám ho môžem prostredníctvom blogu tiež ukázať..enjoy ;)


 ..najkrajšie ubytko, aké sme doteraz mali ☺ 

 Photos by Peter


fotky z mobilu si môžete pozrieť v tomto staršom príspevku..
počuli ste už o tomto mestečku?
Krásny zvyšok večera!

Komentáre

  1. Naozaj prekrásne:) Mestečko, ubytovanie a aj Tebe to veľmi pristane, presne také farby, ako si zvolila, mám veľmi rada:) O tomto mestečku som doposiaľ nepočula, ale keď už len fotky sú takéto nádherné, myslím, že Vám vôbec nemusí byť ľúto, že ste museli zmeniť plány...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne fotky:) toto mestečko ma naozaj učarovalo a o Benátkach ani nehovorím:) kiežby som mala možnosť ísť sa tam pozrieť!
    Pozývam ťa na môj blog, kde do polnoci prebieha giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné místo, v Belgii jsem ještě nebyla ale podle fotek musím uznat že nádhera. Ty domečky a celková ta atmosféra kolem musí být pěkná. Rozhodně bych se nebránila návštěvě.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no krása! tam sa musím ísť pozrieť, raz som myslím videla film s názvom V Bruggách, ak si dobre pamätám. :D a páčilo sa mi to, takže reálna návšteva by určite nebola zlá. :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Prekrásne mestečko....naozaj ako Benátky....fotjy sú vydarené...😉

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Prekrásne mestečko....naozaj ako Benátky....fotjy sú vydarené...😉

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Brugge su nadherne(; z mojich kolegov nikto nikdy nechape, co robim v Bruseli, ked tak krasne mestecko je tak blizko (; urcite sa tam vratime (;

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nádhera! Ty, mesto, fotky (prešla som si ich už päťkrát), vaše ubytovanie, všetko! Musel to byť skvelý výletík :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jé, to jsou opravdu krásné fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ďakujem za inšpiratívne fotečky. Bruggy mám už dlhšie na whishliste. Tak dáfam, že čoskoro... o)

    Anna
    www.glamadventure.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nám letos karneval nevyšel :( Ale chystáme se další týden alespoň do Prahy na menší výletík. Nádherné fotky, jsem ráda, že jsem narazila na tvůj blog, ráda se sem určitě vrátím. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky