Beauty Tips | Pupa



Krásny začiatok nového mesiaca prajem! Dúfam, že ste do neho vkročili tou správnou nohou a mali ste skvelý deň! ☺ Síce to vonku na blížiacu sa jar veľmi  nevyzerá, ale tak hádam vám aspoň môj článok o trošku zlepší náladu ☺ Na dnes som si pre vás pripravila, už v predchádzajúcom článku spomínané, Pupa produkty, ktoré som si nedávno kúpila..značku Pupa mám veľmi rada, zatiaľ ma od nej nič nesklamalo..naopak, stále ma príjemne prekvapuje ☺ Išla som si kúpiť hlavne dlho ospevovaný tekutý matný rúž I´M Matt Lip Fluid..a prečo je vlastne taký obľúbený? 

Oficiálny popis:
,,I’M Matt Lip Fluid je tekutý rúž s ultra zmyslovou textúrou, ktorú ste nikdy predtým nezakúsili! Je ľahký a takmer nepostrehnuteľný, dobre, bezchybne a na dlho priľne na pery a dá vyniknúť čistej a intenzívnej farbe s matným, zamatovým finishom.

Kombinácia inovačnej, fluidnej skladby s mäkučkým, veľmi presným aplikátorom umožní presné nanášanie ruža a perfektne vykreslené pery.

K dispozícii je v 20-ich neodolateľných farbách, pre stále perfektný a rafinovaný vzhľad!

Dermatologicky testovaný. Neobsahuje parabény." zdroj: Pupamilano.sk


Čo na neho hovorím ja:
Choďte do neho! Naozaj..oplatí sa do neho zainvestovať. Má veľmi príjemnú ľahučkú textúru, ktorú na perách nie je vôbec cítiť a vytvorí krásny zamatový efekt, ktorý celkom dlho vydrží..Rúž nie je vode-odolný ani 24h, takže sa trošku otláča a nevydrží po celý deň..po obedňajšej prestávke si ho treba samozrejme znovu pretrieť ☺ Ale ten efekt je naozaj krásny. Ja som si vybrala odtieň 013, čo je krásna hnedoružová farba... A určite si ešte nejaký ten odtieň zaobstarám ☺
Cena: 9,90€

Foto bez blesku:

S bleskom:

Samozrejme som si rovno k nemu našla aj ceruzku na pery☺Túto radu True Lips mám najradšej, pretože je vodeodolná a obsahuje aj zmiešavaciu špongiu, takže pery potom vyzerajú prirodzene. Veľmi ľahko sa aplikuje a dokonale ohraničí pery. Vytvorí tiež krásny matný efekt, takže ju niekedy používam aj samostatne, na miesto rúžu. 
Cena: 5,90€


Ďalším skvelým úlovkom je lak na nechty Lasting Color Gel

Oficiálny popis:
,,Revolučné zloženie s gélovitým efektom zabezpečuje, že nechty budú super lesklé so sklovitým vzhľadom. Objemová textúra s 3D efektom robí povrch nechtu plným a hladkým. Farba je mimoriadne pigmentovaná už od prvej aplikácie, pre veľmi intenzívny a chromatický efekt, ktorý dlho vydrží. 

Rýchloschnúci
Neobyčajne sklovitý okrúhly efekt je veľmi podobný polopriehľadným lakom. Veľký, plochý aplikátor maxi štetca so svojimi 440 okrúhlymi štetinami garantuje perfektné nabratie a uvoľnenie farby a jednoduchú aplikáciu len v jednom kroku."


Čo na neho hovorím ja:
Lak vytvorí naozaj krásny sklovitý efekt, ale ten mi vydrží max. 2-3 dni. Keďže často používam krémy na ruky, z laku sa efekt pomaly vytratí..síce zostane lesklý, ale nie je ako čerstvo nalakovaný. Bohužiaľ mne v práci žiadny obyčajný lak nevydrží dlho (iba zapekacie gelovky), vždy sa mi oderie alebo zošúcha, takže ho hodnotím celkom pozitívne, pretože sa nelúpe, iba sa mi na spodku trošku zošúchal..ale hovorím..to je v mojej práci klasika, takže ak robíte niekde za PC môže vydržať kľudne aj týždeň ☺Tiež je super, že rýchlo schne a ľahko sa aplikuje. Ja mám odtieň 026 a je fakt krásny ☺
Cena: 4,90€

No a nakoniec veľká novinka od Pupy - Mascara VAMP! EXTREME 100

Oficiálny popis:
,,Revolučná maskara pre okamžitý obrovský objem mihalníc a veľkolepý efekt.
Mimoriadne zvýraznené mihalnice len za chvíľu? 
Vamp! Extreme, vďaka okamžitému a hojnému uvoľňovaniu farby, hneď po prvom ťahu dodáva okamžitý a obrovský objem aby boli mihalnice extra plné a husté. Výsledok? Okamžite veľkolepý, vydrží dlho a je dokonale pohodlný. Oči sa hneď stanú stredobodom záujmu."


Čo na ňu hovorím ja:
Musím uznať, že riasenka vytvorí naozaj krásny objem a riasy pôsobia omnoho hustejšie a väčšie (na foto vyššie môžete vidieť, že riasy majú naozaj krásny plný vejárovitý efekt). No musím sa s ňou ešte naučiť pracovať, pretože dosť zlepuje, ale to k tomu efektu patrí ☺ Je to niečo podobné ako moja obľúbená Manga od L´Oréal ☺TU si môžete pozrieť ako sa má s ňou správne pracovať a jej výsledný efekt. Kúpu určite neľutujem a miniem ju určite do dna a pouvažujem znovu o jej kúpe ☺
Cena: 10,90€ (so zákazníckou kartou bola za polovicu).


Vlastníte z týchto 4 skvelých vecičiek niečo? Čo hovoríte na značku Pupa? Aký je váš obľúbený produkt od tejto značky?
Teším sa na vaše tipy!
Krásny zvyšok večera!

Komentáre

  1. Všetky veci sú krásne:) a takýto nude rúž ti veľmi pristane♡ lak je úžasný:)) a bohužiaľ na jar to veru nevyzerá:(
    Srdečne by som ťa pozvala na moju giveaway, budem rada ak sa zapojíš:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Značku neznám, ale nádherný odstín laku :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rúž má krásny odtieň, presne také mám i ja rada :) A lak je tiež úžasný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Produkty všechny vypadají zajímavě, ale ten lak... to je pecka! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Značku Pupa mám veľmi rada, zatiaľ ma nič čo mám nesklamalo, veľmi som si obľúbila bronzery, lícenky, ale aj laky na nechty, či rúže, momentálne tiež používam Vamp maskaru. Určite chcem, ale vyskúšať tie tekuté rúže, ten tvoj je v krásnom odtieni :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ..ani nehovor..bronzery majú úplne úžasné ♥ a hlavne ten zmiešaný s makeupom..iný v lete ani nepoužívam :)

      Odstrániť
  6. Ja som si tiež chcela tú riasenku kúpiť ale už ju mali vypredanú =(. Za plnú cenu ju rozhodne nekúpim (Pupa nie sú až také kvalitné asi po mesiaci a pol začnú "žmolkovať"). Oveľa radšej mám riasenky Gosh, ktoré vydržia aj 3 mesiace v perfektnom stave =).

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne vecičky v prekrásnych odtieňoch!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja som si od nich kúpila korektor a makeup spolu za 22 eur a taká alergická reakcia na tvári mi z toho vyšla a presne týždeň pred plesom!, že na pohotovosť som musela ísť s tými krátermi, čo to mojej pleti spôsobilo. Doteraz mám pozostatky a jediný makeup teraz už len z Dermacolu.
    Rúž síce nemám vyskúšaný, ale ja som s touto značkou nadobro skončila. Dokonca mi odporúčali ich zažalovať za to :D Takže za mňa veľmi negatívna skúsenosť s Pupou, bohužiaľ.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fúúha :( tak to ma mrzí, že si mala s touto znakčou takú zlú skúsenosť..korektor aj makeup mám aj ja, no našťastie sa mi nič také neprihodilo..v tvojom prípade by som sa už bála používať hocijaké drogériové značky..100% overenú bio kozmetiku si neskúšala?..ale človek nikdy nevie..

      Odstrániť
  9. krasnu farbu ma ten tekuty ruž minule som sa motala po mlynoch v nitre ked som mala tu možnosť a zazrela som aj tento obchod tak som sa po obchode prebehla ale z mojimi 10eurami v peňaženke som tam veru nezmohla veľa:)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. .aj za 10€ sa dá dobre nakúpiť..hlavne keď majú zľavy :) stačí ich sledovať pravidelne na fb..stále majú nejaké akcie :) alebo ak máš zákaznícku kartu, tak na narodeniny máš na 2ks polovičnú zľavu, čo je podľa mňa strašne super..už si brúsim zuby na ďalšie rúže :D:D

      Odstrániť
  10. Ten lak vypadá opravdu dobře a to samé ten lesk, hezké odstíny!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky