Každodenné líčenie za pár eur

Ahojte! Z minulého Random článku si určite pamätáte na tieto novinky od Miss Sporty..rozhodla som sa, že im dám šancu a odskúšam ich..no a povedala som si, že rovno s nimi spravím aj líčiaci článok, ktorý bude možno inšpiratívny pre nejaké násť-ročné čitateľky..ak tento blog vôbec nejaké čítajú☺ Miss Sporty vo mne evokuje ešte staré školské časy, kedy moja prvá riasenka bola práve od tejto značky..a predstavte si..tá riasenka sa stále predáva..aj keď s nejakým tým časovým vylepšením..aj tá sa v tomto článku objaví ☺Toto líčenie je veľmi jednoduché, ideálne ako každodenné líčenie do školy alebo kľudne aj niekam na diskotéku ☺

Začnem očami, na ktoré som použila asi najviac produktov, a to:
- na celé horné viečko (aj spodné) som použila iba jeden očný tieň, a to od Catrice, ktorý som ulovila v dm drogérii za polovičnú cenu..je to krásny, perfektne pigmetovaný matný odtieň Jump Up And Brown 030..je to naozaj nádherná metalická, ale pritom matná farba, ktorá krásne zýrazní hnedé, alebo zelenohnedé oči, ďalej som použila
- matnú dlhotrvajúcu očnú linku od Gabriella Salvete v odtieni 02 (tmavohnedá), ktorá neporušene vydrží po celý deň a super sa s ňou pracuje,
- riasenku Studio Lash od Miss Sporty s perfektne zahnutou kefkou s ktorou sa tiež veľmi dobre pracuje..len mi na nej trošku vadí, že je taká vodovejšia a dosť zlepuje..ale vytvorí veľmi dlhé a výrazné mihalnice, plus, krásne ich vytáča..hovorím, ja som s touto riasenkou bola na škole vždy spokojná, no teraz mám už iných favoritov ☺
- a na obočie som použila ceruzku a tiene od Miss Sporty..oba výrobky ma celkom milo prekvapili..ceruzku som si dosť obľúbila, tú používam denno-denne už asi mesiac..a na tieňoch sa mi veľmi páči tmavý vosk, s ktorým sa veľmi dobre robí spodná linka na obočí a krásne uhladí nepoddajné chĺpky..


Na pery som použila novinku od Miss Sporty - My BFF Rúž v odtieni 201 My Amazing Fuchsia a vodeodolnú ceruzku na pery od Flormar v odtieni 228..čo sa týka rúžu tak ten vytvorí krásne šťavnaté pery, no na to, že ide o dlhotrvajúci rúž sa dosť rozpíja a otláča, hlavne na zuboch, ale vydrží na perách určite dlhšie ako obyčajný krémový rúž..

Na kontúrovanie som použila bronzer  určený pre svetlejší týp - 001 Sunkissed blonde a lícenku Insta Glow v odtieni 001 Luminous beige..bronzer aj lícenka majú veľmi pekný odtieň, len škoda, že obsahujú drobné trblietky..

..no a na konci sa dostávame vlastne k samotnému základu líčenia - k podkladu a makeupu..a musím na rovinu povedať, že ma nezaujal ani jeden produkt..oba majú divnú parfumáciu a ak si makeup hneď nerozotriete (napr. sa potrebujete medzitým vysmrkať alebo čo :D) tak sa strašne zle rozotiera..ja som dostala na otestovanie makeup v odtieni 001 Ivory čo je, asi tipujem, najsvetlejší odtieň, pretože je naozaj dosť svetlý a vôbec mi nesadol..cítila som sa v ňom ako zombie, ale tak bronzer a lícenka trošku dopomoholi k zdravšiemu looku..krytie nie je tiež bohvieako silné, keďže ide o ľahučký, hydratačný makeup..ale keď máte bezproblémovú pleť tak postačí..podklad trošku rozjasnil pleť, ale hovorím..tá parfumácia je dosť zlá..teda aspoň pre mňa..možno niekomu nebude vadiť..
 ..celé som to zafixovala transparentným púdrom, ktorý neviem nejako odborne ohodnotiť, pretože ja púdre vôbec nepoužívam a transparentné púdre mi prídu na vlas rovnaké, takže..
..doteraz som mala iba jeden transparentný púder a to od Catrice (sypký), a s tým som bola tiež spokojná..no tento mi príde do školy, práce alebo na cesty praktickejší..
..a tu je výsledok líčenia..

Cena produktov (+-):
očný tieň Catrice - 4,90 € (ja som ho vyčíhala v zľave -50%)
očná linka Gabriella Salvete - 5 €
riasenka Miss Sporty - 2,99 €
makeup Miss Sporty - 3,50 €
podkladová báza Miss Sporty - 2,99 €
bronzer Miss Sporty - 3,50 €
lícenka Miss Sporty - 2,99 €
ceruzka na pery Flormar - 4€
rúž Miss Sporty - 2,49€

Ako vidíte, nalíčiť sa dá naozaj aj za menej peňazí..ak by ste použili čisto len kozmetiku MS zmestíte sa do sumy 20€..je to len na vás, či máte rady parfumované produkty, či potrebujete mať dokonalý makeup po celý deň, či vám nevadí dodatočná úprava v priebehu dňa, či vám vadia/nevadia trblietky..a tak..každá sme iná a každá máme iné nároky ☺ Ja som po tomto líčení názor na zn. Miss Sporty nezmenila, nebudem ju používať každý deň..oslovila ma iba špirála a produkty na obočie..zvyšok podarujem školáčke, ktorá z nej bude mať určite väčšiu radosť ako ja ☺ Pre začiatočníčky je táto kozmetika podľa mňa fajn a ako samé vidíte, dá s ňou vykúzliť aj pekné líčenie..keď už..tak by som asi radšej siahla po zn. Catrice alebo Essence..čo vy a lacnejšie drogérkové značky? Obchádzate ich, alebo vlastníte nejaký ten kúsok? ☺

Komentáre

  1. Skvelý nápad a krásne líčenie! :) Linku od GS mám a je dosť dobrá, len by sa mohla lahšie odličovať :D, ale aspoň sa nerozmazáva a nerozpíja. Novinky od Miss Sporty som vyhrala, takže by mali byť na ceste a tiež by som rada vyskúšala rúž, za takú cenu vyzerá skvele :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkné, svěží obyčejné líčení. :) Ta rtěnka se mi líbí má krásný odstín :)

    http://style-and-smile15.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne líčenie:) ty dokážeš urobiť dokonalé líčenie aj za pár eur, máš môj obdiv:) a rúž ma veľmi zaujal, za tú cenu sa oplatí!
    Chcela by som ťa pozvať ku mne na giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherné líčenie a skvelý nápad na lacnejšie líčenie. Mnohé bloggerky používajú drahé produkty, ktoré si oni ani neplatia a pritom ostatní si ich ani nemôžu kúpiť, takže bývam mejkapová inšpirácia zbytočná :) Skvelé !
    NEW POST : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na kozmetike Miss Sporty som "vyrastala" a dodnes mám obľúbené niektoré produkty od nich - napr. púder, kt. používam na krk a dekolt, mi od MS úplne stačí, nepotrebujem, aby robil zázraky, iba zmiernil farebný nesúlad medzi tvárou a zvyškom. Alebo lak na nechty si občas kúpim od MS, keďže laky používam len striedmo a väčšina mi zaschne skôr ako ich stihnem minúť... Je to jednoduchšia a lacnejšia kozmetika, ale rozhodne nemôžem povedať, že zlá ...a aj Tebe to na fotkách veľmi pristane:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvělý inspirativní článek a ukázka toho že na perfektní líčení nejsou potřeba věci za několik stovek či tisíc. Skvělé líčení pro každý den, do práce, do školy, prostě kamkoliv.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Veľmi pekný článok :) Mňa tie novinky od miss sporty celkom zaujali, no keď som k primeru v drogérii privoňala, skoro ma natiahlo od smradu.. :D Ale s líčením si to vymyslela krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc krásné kombinace, jednoduché a přirozené :) Navíc tobě sednou jako ulité :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ďakujem kočky! Som rada, že sa vám článok páčil ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jako vzdy super clanek,pro mne je miss sporty taky proste takova znacka kterou jsem pouzivala kdyz mi bylo 14 let...dneska je mi 29 a snazim se spis kupovat kvalitnejsi produkty,klidne i min ale kvalitni...z drogerky jsem naposledy kupovala jen to konurovaci trio od rimmel od Kate Moss...nevim jestli to uz mate v Cr nebo na Sk ja kupovala v Belgii a to je docela fajn...jinak i essence apod.nekupuju protoze to je kolikrat zklamani a i kdyz to laciny tak je kolikrat lepsi si priplatit,koupit jednu vec ale poradnou.Na tom liceni se mi libi ta barva rtenky ta fuchsia...nevis o nejake jine rtence,treba drazsi ale ve stejnym odstinu?diky moc Dasa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Musím sa priznať, že Rimmel vždy len rýchlo obídem, takže netuším aké má momentálne novinky..a podobný rúž mám iba od Bourjois..skús kuk tu: http://miaslifestyle.blogspot.sk/2014/04/sminky-ktore-by-nemali-chybat-ziadnej.html
      :))

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky