Beauty Tip | Makeup Revolution Strobe

Krásny večer všetkým! Značka Makeup Revolution sa v poslednej dobe stala dosť obľúbenou značkou, či už u nás na Slovensku alebo v susednom Česku..ani sa nečudujem, keďže ich produkty sú naozaj celkom kvalitné a za pár eur (korún). Vždy, keď vyjdu na trh nejaké novinky, mám tu možnosť si vybrať pár produktov na otestovanie, no a tentokrát som si z noviniek vybrala už produkty určené skôr na leto, a to rozjasňovače


Ako prvý ma najviac zaujal Strobing rozjasňujúci krém, ktorý sa dá použiť aj ako podklad pod makeup, pretože pleť vôbec nezaťažuje, keďže má ľahkú konzistenciu a krásne sa vpije do pokožky. Čo ma naozaj veľmi potešilo je, že má príjemnú parfumovanú vôňu. Nie je nič horšie, ako keď si máte dať na tvár niečo smradľavé. Alebo ho potom môžete použiť aj na už nanesený makeup. Stačí vytlačiť naozaj len malé množstvo, ktoré len ľahúčko poťapkáte po lícnych kostiach. Krém ma príjemný zlatistý nádych, ktorý bude na opálenej pokožke pôsobiť naozaj veľmi pekne. Môžete ho kľudne naniesť aj na ostatné časti tváre ako nos, čelo, nad perami, bradu, ale kľudne aj na dekolt a ramená. 


No a ďalšou skvelou rozjasňujúcou vecičkou je Strobing rozjasňujúci balzám, ktorý sa dá kúpiť v dvoch variantách, a to v zlatej (Hypnotic) a ružovej (Euphoria). Ja ľutujem, že som si nevybrala skôr tú zlatú, pretože tá ružová je naozaj dosť ružová a hodí sa skôr na veľmi svetlú porcelánovú pleť. Ale jeden zlatý rozjasňovač už vlastním, tak som chcela vyskúšať niečo nové...balzám je krásne pigmentovaný a ľahko sa rozotiera, takže vyzerá na pleti prirodzene. Škoda, že sa mi na foťáku nepodarilo dobre zachytiť jeho dúhový odraz..vyzerá to naozaj pekne ☺


Zľava - balzam, krém
 1. foto bez rozjasňovaču, 2. foto krém, 3. foto balzam

 Čo vy a rozjasňovače? Používate ich denno-denne alebo ste im ešte vôbec neprepadli? ☺

Komentáre

  1. Já jsem dříve rozjasňovače moc neřešila a používala jsem třpytivé tvářenky. Teď mám raději matné tvářenky doplněné rozjasňovačem. Můj velký miláček je The Balm Mary Lou :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej, na ten som počula samú chválu..ale keďže ich mám dosť zatiaľ si ho neplánujem zaobstarať :P

      Odstrániť
  2. MakeupRevolution má fajn produkty taky jich pár vlastním a nemohu říct křivého slova. Rozjasňovač mám ale od jiné značky a popravdě si ho dávám podle toho jak moc na něj mám náladu, takže spíš občas ale rozhodně ne každý den.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja už rozjasňovač používam bežne ako makeup alebo špirálu :)

      Odstrániť
  3. pozerala som nedávno na jeden v PUPA, ale ešte mám pred tým trošku rešpekt..ale na leto určite zadovážim :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja rozjasňovače vôbec nepoužívam, ale vždy si na ne robím zálusk. Lenže zatiaľ som sa neodvážila, pretože som nevedela, ktorý je kvalitný. Ak sa môžem spýtať - kde si kúpila tento?

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky