Beauty Tips | Freedom * Be Free To Make Up *

Ahojte kočky! 
Dnes pokračujem novinkami, ktoré mi poskytla zn. Makeup Revolution, ale tentokrát mám niečo od ich dcérskej zn. Freedom. Vybrala som si tri novinky, a to: Pomádu na obočie - odtieň Taupe, Obojstrannú kontúrovaciu tyčinku - odtieň Fair a Tekutý rúž - odtieň D-ream


Pomádu na obočie som chcela už dávno vyskúšať, len som sa bála, či sa za tú cenu naozaj oplatí, keďže som našla pomádu iba od Pupy, ktorá stojí 10€, pričom táto od Freedom stojí len cca 5€. Najprv som si chcela objednať ten najsvetlejší odtieň Blonde, ale v tom čase bol vypredaný, tak som zvolila druhý najsvetlejší odt. Taupe. A dobre som urobila. Úplne som sa trafila do podobného odtieňu, ako je moje vlastné obočie. Je to taká hnedosivá farba, ktorá sa perfektne hodí pre plavovlásky až svetlohnedovlásky. A čo sa týka kvality, tak som veľmi milo prekvapená! Naozaj som až takú výdrž nečakala. Pomáda drží na obočí ako prilepená! S vodou nejde vôbec zmyť, no s micelárkou ide ako tak odlíčiť, ale vždy tam nejaké zvyšky zostanú. Proste pecka! Určite tento produkt vrelo odporúčam! Na leto bude perfektný!

  Vľavo - použitá pomáda, vpravo - bez pomády..pekný rozdiel, nie? ☺ A čo je pre mňa dôležité - obočie stále vyzerá prirodzene..k aplikácii pomády používam štetec od Zoevy 317/ Wing Liner

Tiež máte ten pocit, ako keby sa kontúrovacími setmi roztrhlo vrece? :D Za posledný mesiac je to moja už tretia kontúrovacia sada, ktorú som dostala na testovanie :D Minulý rok sa táto metóda líčenia rozšírila medzi všetkými vlogerkami a blogerkami (pričom medzi makeup artistami to funguje už niekoľko rokov), no drogérkové značky začali podobné sety robiť len nedávno. A Freedom samozrejme medzi nimi nezaostáva. Na stránke ich nájdete od tejto praktickej obojstrannej až po veľkú paletku s rôznymi odtieňmi. Ja som zháňala niečo praktické na cestovanie, keďže nejaké paletky už vlastním. Táto obojstranná sa perfektne zmesti aj do tej najmenšej kozmetickej taštičky. Na zadnej strane máte dokonca návod ako tyčinku používať. Nie je ani veľmi tuhá, ani veľmi mäkká, takže sa perfektne aplikuje a rozotiera do stratena. Jej cena je 9,40€.



No a posledný produkt, ktorý ma oslovil je tekutý rúž v odtieni D-ream. Tento rúž je veľmi jemný a vytvára na perách príjemný hebký pocit. Má dlhodobú výdrž a tým že je tekutý vytvára opticky plnšie pery. Je totiž to obohatený o vyšší podiel pigmentu, ktorý zaručuje intenzívnejšiu farebnosť a plný vzhľad. Má príjemnú nevtieravú vôňu a jeho cena je cca 5€. 

A tu mám všetky produkty použité na sebe ☺

Na pery som ešte použila kontúrovaciu ceruzku do Pupa - odtieň 04.
 Oslovilo vás niečo z toho? Máte už skúsenosti so zn. Freedom? Dúfam, že sa vám recenzie páčili a možno som vám aj pomohla nájsť produkt, ktorý ste už dlhšie hľadali ;)
Krásny zvyšok večera prajem!

Komentáre

  1. Produkty sú naozaj krásne, ako aj líčenie! :) Najviac ma zaujala pomáda na obočie, ten rozdiel je naozaj krásne vidno a ako píšeš, robí veľmi prirodzený finish :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O pomáde na obočie a kontúrovacej tyčinke som už počula že sú skvelé, a páči sa mi aj tekutý rúž, má krásnu farbu. Inak veľmi ti to pristane, super fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné líčení! Moc se mi líbí ty rty, to je dokonalost!
    Beauty by K. - zvu tě na soutěž

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Si krásne nalíčená a po produktoch sa určite musím pozrieť, pretože som ešte od tejto značky nič nemala :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem..určite na tú značku mrkni..majú veľa zaujímavých vecí :)

      Odstrániť
  5. Tá kontúrovacia tyčinka vyzerá veľmi zaujímavo, aj keď sa bojím, že by som to s ním možno trošku prehnala, keďže by som to ešte nevedela tak dobre zapracovať ako so štetcom:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja túto tyčinku práve že rozotieram s prstami a v pohode to ide :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky