#OOTD | Aztécke vzory


Úprimne, šaty moc v láske nemám, ale tieto som si zamilovala hneď na prvý pohľad! Majú neskutočne príjemný materiál, sú ľahučké, veľmi pohodlné a ten vzor je taký neobyčajný. Aztécke vzory sa v obchodoch objavujú každoročne a sú stále trendy, no tento rok sa objavujú v obchodoch oveľa viacej a na rôznych kúskoch oblečenia, či doplnkoch..nikdy som nemala v láske podobný štýl, no čím som strašia, začínam byť viacej otvorená aj takémuto štýlu..Už sa dlho teším na to, ako budem konečne nosiť ľahšie oufity, no to počasie si robí čo chce..keď sa človek konečne teší, že je vonku 27 stupňov, zrazu príde búrka a opäť sme tam, kde sme boli..no podarilo sa mi rýchlo tieto šaty zvečniť na fotkách, pretože by bola škoda, keby že vám tento skvost neukážem tu na blogu..no a čo som sa veľmi potešila, konečne som našla klobúk, ktorý som hľadala ešte minulý rok..slamený a guľatý s čiernym pásikom..čudovali by ste sa, ako je zložité nájsť taký klobúk :D Inak retiazku už vôbec netuším odkiaľ mám, je stará asi tri roky no po dlhej dobe som ju oprášila a vyskúšala ju nosiť zmotanú okolo krku na 2x sa vyzerá to celkom fajn..čo poviete? Možno máte tiež doma nejakú starú retiazku, ktorú dokážete použiť aj inak, ako ste ju doteraz nosili ☺Dúfam, že sa vám outfit bude páčiť ;) Majte sa krásne! 

šaty, bunda, kabelka - Reserved; klobúk - Mohito; čižmy - Sinsay, opasok - Forever21

Komentáre

  1. Šaty sú krásne:) akurát by som sa bála, že by mi bolo trochu vidieť zadok:3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ..práve že dĺžka je na leto úplne ideálna..samozrejme sa treba opatrne zohýbať :D:D

      Odstrániť
  2. myslím, že ty si môžeš dať na seba hocičo a vo všetkom budeš vyzerať skvele :) páčia sa mi k tomu aj topánky a bunda, lebo to trošku tak rozbíja tie jemné šaty :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásný outfit, jen já osobně bych vyměnila klobouk za květinou čelenku. Ale moc ti to sluší.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ..no kvetiny mi moc k týmto vzorom nešmakujú..ale tak každému sa páči niečo iné ☺ a čelenky nosím len na dovolenke na festivale :D

      Odstrániť
  4. Tak ty šaty musela být láska na první pohled jsou dokonalé! Moc ti to sluší!
    Beauty by K. - soutěžíme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jeej..ďakujeeem..to sa krásne číta ☺ aj tvoj blog vyzerá veľmi zaujímavo ☺

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Takéto vzory sú mojimi obľúbenými :) Veľmi ti to pristane :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásny outfit, ako do časopisu. :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky