Nové beauty skvosty od Dermacolu

Krásny začiatok nového týždňa prajem!
Po niekoľkých týždňoch som tu opäť s nejakými skvelými novinkami od Dermacolu. Ani teraz tomu nebude inak a opäť som aj z týchto noviniek veľmi nadšená. Hlavne z riasenky a lícenky. Balíček, ktorý ku mne poputoval obsahoval nové matné rúže pretty matte, objemovú riasenku Ilusión, beauty powder pearls a mono a quatro očné tiene. Už len keď som otvorila balíček tak moje oči zaplesali radosťou. Stačilo sa len pozrieť na tieto skvosty, ktoré majú naozaj veľmi podarené obaly a hneď som vedela, že určite budú také skvelé aj pod nimi. 

Začnem riasenkou Ilusión super volume, ktorá ma dostala asi najviac z tohto všetkého. Ide o super objemovú riasenku, ktorá má krémovú textúru na báze voskov a tým pádom má obaliť každú riasu zvlášť, nezlepí ich a nevytvára hrudky. Jej prednosťou je vysoká odolnosť voči rozmazaniu a farebná intenzita. S tým všetkým musím len súhlasiť. Táto riasenka vytvorí skvelý objem a dokonca podľa mňa aj riasy predlžuje. Dokonca sa musím priznať, že sa mi parkrát stalo, že som sa večer po akcii neodlíčila a riasenka držala ešte aj na druhý deň. Má intenzívnu čiernu farbu, takže vytvorí krásny bábikovský kukuč. Jediné čo vytknem je, že keď som naniesla už druhú, tretiu vrstvu tak sa niekotré riasy zlepili, ale tak to spraví pri toľkých vrstvách každá riasenka. Mne sa s takýmto tenkým typom kefky pracuje najlepšie, takže za mňa veľká spokojnosť. Keď ju spotrebujem, určite si ju znovu zaobstarám. A jej cena je na pomer kvality naozaj top - 5,69€. 


Matné rúže Pretty Mate vytvoria krásny matný vzhľad. Veľmi dobre sa nanášajú a majú krásne zvodné odtiene. Momentálne mi najviac učaroval hnedý odtieň 04, ktorý mi trošku pripomína odtieň Velvet Teddy od MAC. Myslím si, že tento odtieň veľmi pristane hlavne blondínkam. Jediná nevýhoda oproti tekutým rúžom je, že treba použiť aj ceruzku na pery, pre dokončenie dokonalého vzhľadu. Ale to je len taký detail. Rúže fungujú na klikacom spôsobe otvárania, čo je tiež super..máte istotu, že vám rúž nevypadne z obalu. A tiež je super, že neobsahujú silikóny. Jeho cena je 6,49€. 


Očné tiene som od Dermacolu nikdy neuprednostňovala..neprišli mi nejak extra super. A asi to nebude ani tentokrát. Quatro paletka vyzerá super, aj pigmentácia, keď si ich nanesiete na prsty, ale keď som s nimi začala pracovať na očiach, tak sa mi zdalo ako keby sa začali strácať. Nie sú najhoršie, dá sa s nimi pekne nalíčiť, ale ani som z nich nejako extra nespadla na zadok..taká drogériová klasika by som povedala. Quatro tiene - 8,39€ a mono stoja 4,59€. 


Naopak, na zadok som spadla z týchto tónovaných púdrových guličiek! Nie len že krásne vyzerajú a krásne farbia, ale ešte aj krásne voňajú! Vytvoria krásny ružový, zdravo vyzerajúci look. A určite poteší aj ako darček, pretože to balenie je naozaj top. Ich cena je 10,92€. 


A tu len také rýchle denné líčenie so všetkými produktami. 

 Dúfam, že sa vám článok páčil 😽
Majte sa tu zatiaľ krásne! 
💓

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky