AVON Novinky

Ahojte,
dnes tu mám pre vás pár beauty tipov od značky Avon, ktoré som dostala na testovanie od mojej kamarátky Angeliky, ktorá je už dlhé roky Avon leaderkou. Balíček testujem už skoro mesiac, tak si myslím, že už je vhodný čas na recenziu. Ak by ste mali záujem o vlastný účet v Avone, Angie vám rada poradí. Môžete si objednávať Avon samostatne bez záväzkov s doručením o dva pracovné dni, so zľavou a darčekmi kontakt na ňu: cinnderellaa@gmail.com, jej FB: AVON Cosmetics Trnava: Inšpiráce od Angie. 


Vždy začínam recenzie s produktami, ktoré ma oslovili najviac a ani teraz tomu nebude inak. Najviac sa mi zapáčil nový šampón pre blondíny Violet shampoo z rady advance TECHniques, ktorý eliminuje žlté tóny a obnovuje blond farbu. Doteraz som používala nejaké šampóny z dm drogerie, ktoré ako tak fungovali, no nebolo to bohviečo. No pri tomto už len, keď som si vytlačila malé množstvo do dlane, vedela som, že to bude pecka. Šampón ma sýtu fialovú farbu a parádne pení. Vlasy nevysušuje ako iné fialové šampóny, vonia dosť podobne ako iné šampóny z tejto advance rady a to veľké balenie za zľavnenú cenu 3,99€ je naozaj super (cena sa hýbe podľa aktuálnej ponuky). Taktiež som vyskúšala nechať pôsobiť dlhšie šampón vo vlasoch a po 10 minútach ho zmyla, čím bol efekt ešte intenzívnejší. Tento šampón môžem vrelo odporučiť všetkými desiatimi. 


Ďalšou novinkou na vlasy je 4D sprej na vlasy s antioxidantmi, vitamínmi a ochranou. Je to skvelá vec teraz na leto, kedy treba chrániť aj vlasy pred UV, morskou soľou alebo chlórom. Jeho cena je tiež v zľave za 3,99. Tým, že je taký malinký, v pohode sa zmestí do kabelky alebo plážovej tašky.   


Kedy začať bojovať s celulitídou ak nie teraz..no možno už je aj trošku neskoro, ale vždy lepšie teraz ako nikdy. Je asi všetkým jasné, že žiadny prípravok ju úplne neodstráni, no môžete to nejakým podporiť. Tento od chladivý telový gél je vraj inšpirovaný Kryoterapiou, čiže redukuje vzhľad aj odolnej celulitídy, poskytuje efekt zoštíhlenia a spevňuje a vyhladzuje. To že je chladivý je naozaj cítiť po prvom vmasírovaní, no ja netrpím nejakou extra silnou celulitídou, keďže mám dosť aktívnu prácu, ale samozrejme, že na priamom slnku dačo vykukne. To je úplne normálne. No ak sa chcete úplne zbaviť celulitídy tak samozrejme krém za 5,99 bez pohybu a správnej životosprávy to za vás nespraví 😜😸


Špirála True Ultra Volume má na mňa už trošku väčšiu kefku, než som zvyknutá..mne sa s takými kefkami narába dosť zle, všade som potom pootláčaná. Objem robí pekný, len treba s ňou dlhšie pracovať. Poznám aj lepšie špirály, ktoré vám dokážu už po prvom nanesení urobiť krásny objem, no tie zase riasy dosť zlepia a táto vôbec, krásne ich rozčeše. Podľa mňa je skôr určená pre ženy, ktoré nemajú problém s dĺžkou. Ja by som napríklad viac ocenila, keby aspoň trošku riasy predĺžila. A jediné mínus som videla iba v odličovaní, ktoré bolo dosť zdĺhavé, ale zato riasy vydržia celý deň neporušené. Jej cena v akcii sa pohybuje tiež za 3,99. 

Objednávate si od tejto značky nejaké obľúbené stálice? Kľudne mi dajte dole do komentárov vedieť s ktorými produktami ste spokojné, alebo aké novinky vás naposledy zaujali. Majte sa krásne ♥

Komentáre

  1. Novinky vypadají hezky nejvíce mě zaujala řasenka i když mám radši tenčí kartáčky a taky šampón mě zaujal :)

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tieto novinky vyzerajú fajn. Najviac ma zaujal ten sprej na vlasy.

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja moc na tieto značky ako avon a oriflame niesom, ale produkty vypadajú celkom fajn :)

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky