Osviežujúce novinky od Dermacol


Tak ako každý rok, ani tento, Dermacol nevynechal nejaké tie letné voňavé novinky, ktoré osviežia pokožku hlavne počas týchto tropických dní. Ako inak zvládate tieto horúce dni? Máte nejaký svoj zaužívaný trik? Samozrejme asi najlepšou variantou je bazén s príjemne vychladenou vodou 😅😺
No kto nemá čas sa čvachtať v bazéne, musí si vystačiť aj so sprchou. A takú sprchu vám spríjemnia napr.  novinky z rady Aroma Ritual s vôňou Papájy a mäty, Marhule a žltého melóna, a Marhule a vanilky. Samozrejme všetky tri sprchovacie gély voňajú nádherne, no mne najviac učarovala Marhuľa a vanilka. Milujem všetko čo je spojené s vôňou vanilky. A ten obal Happy Summer je proste rozkošný 😻.



Čo je teraz v týchto horúcich letných dňoch tiež úplne top sú telové spreje. Nie len, že krásne voňajú, ale aj príjemne osviežia, skvelým tipom je, že ak máte tu možnosť, dajte si ich do chladničky, zintenzívnite tak ich sviežosť:

St. Tropez Night vonia po bergamotu a bielych kvetov. 
Ibiza Party má exotickú vôňu granátového jablka a malín. 
Portofino kiss obsahuje kombináciu ovocných a kvetinových tónov. 
Tonizujúca jazmínová voda pôsobí relaxačne, podporuje odbúravanie stresu a napätie. 
Ružová voda osviežuje pleť a jemne ju vypína. Pomáha harmonizovať myseľ a navodzuje dobrú náladu. 
Levanduľová voda je na tieto horúce dni asi najideálnejšia. Upokojuje pleť a zmierňuje jej začervenanie. Je ideálna po dlhom slnení na slnku. A samozrejme levanduľová vôňa pôsobí relaxačne. 



Tieto krémy Love my face pre mladú pleť majú veľmi krásne obaly. Ja ich asi veľmi nevyužijem a ani som ich netestovala, takže neviem povedať aký je ich účinok. Posuniem ich ďalej, ale nepochybujem o tom, že majú tiež príjemnú letnú vôňu a keďže ide o ultra ľahké krémiky, určite sú tiež ideálne na tieto horúce dni. 


Telové mlieka tiež stoja za vyskúšanie. Oboje sa skvele vstrebávajú a nezanechávajú mastný film na pokožke. Čo sa týka vône, tak mi viacej sadlo mlieko v červenej tube. 


Výborná vec pre už zrelšiu pleť je tento ľahučký hydratačný krémik Aqua beauty. Ide o hydratačný krém pre dennú aj nočnú starostlivosť s komplexom AQUAXYL™ a KYSELINOU HYALURÓNOVOU optimalizuje obsah vody v pokožke a zabraňuje jej vysušovaniu. Extrakty z morských rias, vitamíny a prírodné oleje obnovujú elasticitu pleti, regenerujú ju a chránia pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia. Odľahčená textúra optimalizuje rovnováhu hydratácie v pleti a spomaľuje známky starnutia. Pleť je dokonale hydratovaná po celých 24 hodín. Už po prvom použití cítiť, že je pleť hydratovaná. 

Ďalším produktom z rady Aqua je umývací gél s jemnou textúrou, ktorý šetrne odličuje, čistí a tonizuje pleť v jednom kroku. Obsahuje morskú riasu, panthenol a extrakt z uhorky, ktoré pleť osviežia a zvláčnia.

Všetky produkty nájdete na oficiálnej stránke Dermacolu, kde nájdete aj aktuálne ceny produktov. 


Taktiež ďakujem za skvelý darček k produktom - nafukovačku, ktorá určite bude pózovať na mojich insta fotkách 😂
Máte z toho už niečo odskúšané? 

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky