Beauty tips and some photos from my life

 Ahojte, 

dnes tu mám zopár beauty noviniek a fotky z výletu z našej milovanej Banskej Štiavnice, plus nejaké diary photos 😊 

Začnem novou nádhernou limitkou od Pupa Milano s názvom Sunny Afternoon. Obaly sú krásne, volajúce už po jari 🎕 tak ako navonok, aj vnútri sa nachádzajú úžasné vecičky..táto limitka sa skladá z paletky očných tieňov, ktoré sú úžasné pigmentované, hlavne tie s trblietkami, lesk na pery v 2 odtieňoch s kontúrkami, takže nemusíte ešte zvlášť hľadať odtieň k lesku, máte ho rovno naservírovaný 😁 potom olejček na tvár, rozjasňovač a fixačný gél na obočie, tie posledné dva nemám, keďže momentálne používam iné produkty, ale pozriete si ich na eshope alebo na predajni 😊


Paletka sa skladá, tak ako z matných tieňov, tak aj s efektom satin, metal foil a hypnotic gaze. Všetky zloženia sú bez mastenca. 

Miss Pupa Gloss je vyživujúci lesk na pery s výťažkom z manga a olejov, čiže pery sú aj vyživené a nelepkavé a pre dokonalú hydratáciu a objem obsahuje aj kyselinu hyalurónovú.

True lips kontúrka na pery obsahuje vitamíny E a C s antioxidačnými vlastnosťami a bavlníkový olej s hydratačnými a zvláčňujúcimi vlastnosťami. 

Rozjasňujúci olej na tvár obsahuje kvet Hoja, ktorý pleť rozjasňuje, lupene slamihy s antioxidačnými účinkami a mini perličky. Pleť je krásne rozjasnená a vyživená, rýchlo sa vstrebáva do pokožky a nááádherne vonia. 

Ďalšie výborné produkty, ktoré môžem odporúčiť od Pupy je táto zázvorová podkladová báza pod makeup a sérum. Podklad pleť vyhladzuje a redukuje začervenanie a zázvor má celkovo antibakteriálne účinky. Sérum okrem toho aj reguluje produkciu mazu a minimalizuje rozšírené póry.


A keďže mám zosvetlené vlasy, musím sa o ne starať intenzívnejšie, ako keď som mala hnedé, toto sú moji najnovší miláčikovia - kefa na vlasy Olivia Garden a sprej na vlasy pred tepelnou úpravou, oba produkty sú zakúpené z kaderníctva.


..a teda aj niečo zo života 😊:
navštívili sme výstavu kostýmov z vianočných českých rozprávok v Trenčíne, bolo to veľmi krásne vidieť ich naživo 💓

Banská Štiavnica bude navždy moja💓 pretože ma tu manžel pred 4 rokmi požiadal o ruku 💍

Me time moments sviečka od Alma K. bol vianočný darček, úžasne vonia, cítite sa ako niekde v SPA a táto knižka Alchýmia ženy by mala byť povinnou bibliou každej ženy, výborná knižka..
Pipištek 💓 vždy strká ňufáčik všade tam, kde fotím 😀
V posledných dňoch sú úžasné západy slnka 🌞
Pampúšik 💓 má novú hojdačku 😀

Dúfam, že sa vám post páčil a kľudne napíšte, čo si myslíte o novej limitke alebo aký kozmetický produkt vám teraz nemôže chýbať v kozmetickej taštičke 😊
Majte sa tu pekne 💓

Komentáre

  1. To ako sa líčiš je hotové umenie, som veľký fanúšik! <3 Aj tvojich mačičiek samozrejme :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky