Baby K limitka od Pupa Milano

 Ahojte 💋

Musím sa s vami podeliť o túto úžasne farebnú limitku od Pupy aj tu na blogu. Ide o spoluprácu s talianskou speváčkou Baby K, ktorá má super chytľavé letné hity a tak veselo aj pôsobí celá táto limitovaná edícia. 

V paletke ,,Tropical Goddes" sa nachádzajú krásne farebné matné odtiene, ale aj žiarivé metalické. Ako, som veľmi milo prekvapená, ako je pigmentovaná, hlavne tie farebné matné, lebo zatiaľ teda úprimne som bola vždy sklamaná pigmentáciou u takýchto farebných odtieňoch, ale tieto sa im naozaj vydarili. Hlavne tá korálová je úplne že mega mega krásna na leto. Viete si namiešať fakt parádny koktail na očiach 😁 

Pupa je už dávno známa svojimi skvelými Sun Glow, Obsession highlightermi (neznášam písať toto slovo :D) a dosť podobný je aj tento ,,Da zero a cento", no tento má takú príjemnú studeno-zlatú farbu. Konzistencia je púdrovo-krémová, čo je tiež super, lebo sa nepráši. 

Krásne nalíčené oči doplní ešte aj výrazná modrá ceruzka Multiplay s názvom ,,Lagoon", ktorá sa dá použiť 3 spôsobmi a to ako tieň (obsahuje hubku na rozotieranie), očnú linku alebo ako intenzívny kajal (do vnútornej linky). 

Špirála je len prezlečená do letného obalu, je to nová ,,Sexy Lashes" (v červenom obale), ktorá je momentálne mojou najobľúbenejšou, pretože obsahuje včelí vosk a živicu, takže sú riasy krásne zafixované počas celého dňa. 

Rúže tiež určite už poznáte, ide o Made to last Lip Duo len teda v 2 nových letných odtieňoch  022 Passion Fruit a 021 Beach nude. Tieto rúže sú ideálne na leto, nakoľko sú vodeodolné, neotláčajú sa pod rúškom a dajú sa použiť na 2 spôsoby, buď ako matný alebo s leskom. Odporúčam použiť aj našu skvelú kontúrku na pery True lips, aby rúž nevyliezal von. 

Čo poviete na túto limitku? Že je úžasná  a určite si pustite Baby K na youtube, dobre sa pri nej napríklad cvičí alebo upratuje 😃 A ešte vám sem dám aj fotky môjho líčenia, dúfam, že sa páči 😊 Pekný dník
💓


Ostatné použité šminky:
- Wonder me makeup Pupa Milano odtieň 030
- korektor Wonder cover Pupa Milano odtieň 001
- bronzer  Extreme bronze Matt 001
- lícenka Like a Doll Pupa Milano Luminis 301 
- obočie ceruzka Definition 002+púder na obočie 002+fix.špirála 002
- očná linka fixka Stylo liner
- pery kontúrka True lips 022+nový Made to last Lip duo 021

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky